Opšte ludilo

(KURIR TV) ŽURKA OD JUTRA DO SUTRA: Uranak za pamćenje! SARS i Rasta razbucali Srebrno jezero!

Pop kultura -

Poslednji dan "Uranak" festivala posetioci će pamtiti po ludoj atmosferi uz Rastu i grupu SARS!

Hitovima "Ti, ti, ti", "Buđav lebac", "Lutka", muzički sastav grupe S.A.R.S. je nastupio treće i poslednje veče na "Uranak" festivalu. Energičan nastup, sjajna atmosfera i dobar provod obeležili su početak treće večeri festivala. Pre S.A.R.S.-a kao predgrupa nastupio je DJ Mixa.

"Bilo je sjajnih ljudi večeras koji su od ranih jutarnjih časova "rokali" i izdržali sve do kasno u noć. Sjajno veče, sjajna atmosfera, i zato se nadamo da se vidimo još neki put sa publikom "Uranak" festivala. Svaka čast za ideju da se organizuje ovakav provod na ovako lepoj lokaciji", izjavio je Žarko Kovačević, frotmen grupe S.A.R.S.

Žurka je nastavljena na Live stejdžu gde je atmosferu do usijanja doveo Rasta svojim hitovima "Indigo", "Kavali", za kojima su se nizali "Sreća", "Hotel", "Euforija".

Foto: Marko Obradović
Foto: Marko Obradović

Na Urban stejdžu posetioci su imali priliku da se do ranih jutarnjih časova provode uz Kristijana Molnara, Alternativu i Warm up.

Foto: Marko Obradović
Foto: Marko Obradović

Gužva na Srebrnom jezeru ovih dana bila je velika, a evo šta je o poseti ovogodišnjeg "Uranka" izjavio Boris Katić, jedan od osnivača i organizatora festivala:

"Na ovogodišnjem festivalu "Uranak", imali smo oko deset hiljada posetilaca za sva tri dana, što je veliki pomak u odnosu na prethodne tri godine. Jako smo zadovoljni odzivom mladih ljudi, što nam je dalo podsticaj da sledeće godine budemo još bolji".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track