Najnovije vesti

(VIDEO) VAGINOM PROGUTALA LJUBAVNIKA: Scene seksa u Američkim bogovima ZGROZILA i ŠOKIRALA SVET!
Foto: Printscreen

Strahota

(VIDEO) VAGINOM PROGUTALA LJUBAVNIKA: Scene seksa u Američkim bogovima ZGROZILA i ŠOKIRALA SVET!

Pop kultura

Pre nekoliko dana počelo je emitovanje serije "Američki bogovi", koja je rađena po istoimenom romanu Nila Gejmena i može se reći da je gledaoce pored malih ekrana doslovno ostavila bez reči.

Trebalo je dobrih nekoliko minuta ljudima širom sveta da se povrate posle vrlo detaljne scene seksa, u kojoj žena proguta ljubavnika vaginom. Bukvalno.Internet je eksplodirao zbog ove scene, koja je veoma verno predstavljena, maltene dosalovce kao u knjizi. Ipak, ko je pročitao knjigu, mogao je da se uveri da je Gejmen veliko literalno umeće upotrebio u opisivanju ovog seksualnog odnosa, pa su ljubitelji knjige imali malo detaljniji i siroviji opis.

Žena koja je partnera progutala vaginom, jer ne postoji jednostavniji opis onoga što se desilo, jeste u stvari boginja Bilkis, koja je zasnovana na liku biblijske kraljice od Sabe.

Komentari šokiranih gledalaca su se kretali od "treba mi nešto za smirenje posle ovoga", do "pet minuta nisam mogao da dođem sebi", ali i bilo je onih koji su sa mnogo pohvalnih epiteta opisali seriju.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...