Nigde bez super RIZNICE MATURA! Korak po korak: Kako da dobijete TAČNO ono što vam treba! (FOTO)
Foto: Profiemdia

Savršeno

Nigde bez super RIZNICE MATURA! Korak po korak: Kako da dobijete TAČNO ono što vam treba! (FOTO)

Pop kultura -

Šta ćete obići? Obuti? Kako ćete se našminkati? Ko vas vodi?

Priznajte - look za maturu smišljate već neko vreme, ali nikako da pronađete onaj pravi. Kako bismo vam pomogli, dajemo vam preporuke da zablistate kao na crvenom tepihu!

Misija matura - OVDE vas čeka 5 predloga bez kojih ne smete da krenete na najglamuroznije veče IKADA!

Savet koji sledi nikako ne propustite... Naime, stajlinzi modne blogerke Zorane Jovanović mogu da posluži kao idealan primer šta da ponesete na najbitnoj noći!

on Apr 24, 2017 at 2:28am PDT

Bićete KRALJICA maturske večeri uz OVE 3 ideje Zorane Jovanović za savršen stajling u posebnoj noći!

Takođe, ako planirate da posetite omiljenu krojačicu... Imamo rešenje!Naime, ONA je sašila RASKOŠNU matursku haljinu za samo 1.600 dinara - glamurozno, elegantno i veličanstveno izdanje koje je privuklo pažnju i poznatih modnih stručnjaka.Naravno, poznate lepotice uvek su inspiracija.

Haljina u kojoj će svaka devojka izgledati poput anđela po receptu Tijane Bogićević!Izdanje koje ćete silno poželeti za matursko veče...A ko vas vodi na maturu? Da li ste se opredelili za stil koji vam najviše "leži" ili biste da se oprobate u nečemu što će ostale iznenaditi?Neka pratioc za maturu bude skockan PO VAŠOJ MERI uz OVA 3 predloga za odevnu kombinaciju koja će biti zapažena!Za ekstravagantne - šta mislite o ovome:Brutalna kreacija od 225 hiljada dinara!OVA devojka na maturskoj večeri nije nosila haljinu, već... OVO!Izvor: Glossy.rsSa sajta Glossy.rs pročitajte i:Ako na maturskoj večeri nosite komade od svile i satena, pazite da vam se ne dese ove 2 VELIKE greške (FOTO)Pobedite dnevno sivilo strašću: Oversized džemper i suknja za RAZDRAGANE KIŠNE DANE (FOTO)Zbog ove fotografije su razapeli Bijonse: U devetom mesecu trudnoće ubrizgala SILIKON u usne? (FOTO)Pre nego što je sreću pronašao sa Amal, ona je pokušala da ukroti njegovo srce: Ovo je prva žena Džordža Klunija (FOTO)Neka se svi okreću za vama : Mali vodič Marije Karan za odabir SAVRŠENOG DŽINSA (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track