Monika Beluči (52) pokazala telo: Iznenadićete se kakve noge ima! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pogledajte

Monika Beluči (52) pokazala telo: Iznenadićete se kakve noge ima! (FOTO)

Pop kultura -

S obzirom na to da vrlo često nosi duge elegantne haljine, nismo tako često imali prilike da vidimo njenu figuru, naročito ne otkrivenu

Monika Beluči je od svojih prvih koraka u modelingu i svetu glume, kada je imala samo 16 godina, postala simbol za istinsku žensku lepotu. I sada, u šestoj deceniji svog života, i dalje nosi epitet najlepše u Holivudu, piše Stil.Svojim najnovijim fotografijama na Instagram profilu koje je snimila za za jedan pariski magazin, pokazala je kako žena može sjajno da izgleda i kada pređe pedesetu.S obzirom na to da vrlo često nosi duge elegantne haljine, nismo tako često imali prilike da vidimo njenu figuru, naročito ne otkrivenu. Zato je fotografija na kojoj Monika pozira u crvenoj svilenoj haljini koja je razotkrila njene mladolike i izvajane duge noge napravila bum na društvenim mrežama.Bez dileme, Monika ima noge kao tinejdžerka, ali se za ovakve rezultate i te kako trudi - redovni treninzi njena su svakodnevica!Podsetimo, slavna italijanska glumica u septembru će napuniti 52 godine.

Brak o kojem se i danas priča: Ljubav između Monike Beluči i Vensana Kasela bila je prava misterija!Monika Beluči potpuno naga: Pokazala zanosno telo u 52. godini!

Retko pojavljivanje slavnog para u javnosti: On neprepoznatljiv, ona nikad lepša! (FOTO)Zvezda plaže u 52. godini: Gde ona kroči, svima zastaje dah! (FOTO)

Kad se Ana Ivanović skocka za večeru, onda joj nema ravne: Lepotica bez greške! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track