(FOTO) NISU SKIDALI RUKE JEDNO S DRUGOG: Princ i njegova buduća princeza su BOOM SEDMICE
Foto: Profimedia

Sve zaljubljeniji

(FOTO) NISU SKIDALI RUKE JEDNO S DRUGOG: Princ i njegova buduća princeza su BOOM SEDMICE

Pop kultura -

Već mesecima mediji u stopu prate britanskog princa ne bi li ga fotografisali s američkom glumicom, a oni se više ne kriju!

1 / 5 Foto: Profimedia

Otkako je objavljeno da je sin ledi Dajane i princa Čarlsa pao na šarm zvezde serije Suits Megan Markl, paparaci s obe strane bare neprestano prate srećni par.

Do sad su ih predstavnici sedme sile samo jednom spazili zajedno - tokom šetnje i romantične večere. Ipak, s obzirom na to da je njihova veza postala javna i da je Hari već govorio o njoj, oni su odlučili da se zajedno pojavljuju na javnim okupljanjima.

Tako je Megan pre nekoliko dana bila među navijačima svog dragog na polo meču u Askotu - a nakon toga ga je nagradila strastvenim zagrljajem!

Princ Hari je, naime, nastupao na ekskluzivnom polo meču pred brojnim slavnim zvanicama, među kojima su bili i Edi Redmejn i Met Smit. Njegova izabranica izgledala je prelepo u plavoj haljini koju je upotpunila blejzerom bele boje i nije skidala osmeh s lica.

Nakon što je meč završen, Megan i Hari su razmenjivali nežnosti ne mareći za poglede znatiželjnika.

S obzirom na to da se spekuliše da će Megan biti među zvanicama venčanja Pipe Midlton, moguće je da par želi da se zajedno pojavljuje u javnosti pre toga kako ne bi oteo svu slavu mladencima.Izvor: Glossy.rsSa sajta Glossy.rs pročitajte i:Ova suknja preti da postane SVETSKI TREND broj jedan: Bezobrazan šlic zbog kojeg će svi gledati u vas (FOTO)Bradata žena NIJE bila najveći šok: Najkontroverzniji nastupi u istoriji Evrovizije (VIDEO)Drastičnom promenom šokirala fanove: Luna Đogani sa ovom frizurom neprepoznatljiva (FOTO)Ruske manikirke nikada ne preskaču ni jedan od ovih 9 koraka: Ovo su njihove tajne (FOTO)Imao je problema sa kožom i POTPUNO DRUGAČIJU frizuru: Ovako je Andrija Milošević izgledao u srednjoj školi (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track