Poznata pevačica mrtva već godinama! KOGA ONDA GLEDAMO? Ovo je NAJSTRAŠNIJA tajna muzičke industrije
Foto: Reuters

Sumanuto!

Poznata pevačica mrtva već godinama! KOGA ONDA GLEDAMO? Ovo je NAJSTRAŠNIJA tajna muzičke industrije

Pop kultura -

Teorije zavere o smrti popularne pevačice opet su aktuelne

Tvrdnja teoretičara zavere da je kanadska pevačica Avril Lavinjpreminula ubrzo nakon što je 2002. godine izdala svoj prvi album, opet je ugledala svetlost dana proteklog vikenda na društvenim mrežama.

Naime, prema njihovoj već poznatoj verziji, Avril je posle smrti zamenila njena dvojnica, glumica Melissa Vandella, a obožavatelji pevačice veruju da je detalje o svojoj smrti ostavila u nekima od svojih pesama.

Feels good to be back in the studio again. Love @slimsecrets bars, they're yummy, healthy snacks to have when working #ad #slimsecrets pic.twitter.com/d4Wf1fRsn6

— Avril Lavigne (@AvrilLavigne) 09. мај 2017.

Teorija kaže da je Avril posle naglog uspeha pala u depresiju, a u to vreme joj je preminuo i deda, pa je celu situaciju teško podnela. Navodno je pronađena mrtva u svom stanu, a svi detalji su zataškani.

Teoretičari kao dokaze za svoje tvrdnje ističu promenu u njenom imidžu nakon što je izdala drugi album 2004. godine i od tinejdžerske buntovnice postala pop pevačica. Zamerili su joj što je odustala od rock elemenata svoje muzike i počela da se oblači tipičnije ženstveno.

Nakon što se teorija proširila, kao nove dokaze isticali su da su se njeni ožiljci, tetovaže i madeži na koži takođe izmenili, kao i oblik nosa i vilice.

Iako do svih ovih promjena može doći nakon operacija, konturiranja te drugačijeg svetla, fanovi pevačice sigurni su da su to pokazatelji da je njihova tvrdnja istinita, a društvene mreže zadnjih su dana opet pune komentara na tu temu.

Pevačica, na celu ovu priču nema komentara, ali pojedini medijski izvori navode da je svi ovi navodi čak i zabavljaju.

Ona nije jedina o čijem životu postoje teorije zavjere. Tu su i primeri Guči Mejna, Eminema, Pola Mekartnija, pa i Bijonse.

kurir.rs/100posto.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track