(VIDEO) PLESNA GROZNICA PROTRESLA POZNATE: Pogledajte ko je sve podržao Državno prvenstvo u sportskom plesu
Foto: Printscreen YT

DARE TO DANCE

(VIDEO) PLESNA GROZNICA PROTRESLA POZNATE: Pogledajte ko je sve podržao Državno prvenstvo u sportskom plesu

Pop kultura -

Veliki broj poznatih ličnosti iz zemlje i regiona podržao je organizaciju Državnog prvenstva u sportskom plesu, jednog od najvećih i najvažnijih takmičenja u našoj zemlji a koje će se održati u nedelju 04.juna 2017. u Beogradu, u Belexpocentru.

Ako je suditi po snimcima u kojima najavljuju ovo takmičenje, na ovom Državnom prvenstvu koje organizuje naš poznati koreograf i plesač Ivan Mileusnić i njegov plesni klub "DARE TO DANCE", zaigraće mnogobrojne javne ličnosti, a u publici će u njihovom i plesu nasih najboljih takmičara uživati i mnogobrojna VIP publika: Nina Badrić, Emina Jahović, Milan Stanković, Danijela Karić, Dana Karić, Ivana Peters,Dara Bubamara, Hafa Karić, Lena Kovačevic, Vesna Dedić, Anabela Bukva, Aleksandar Radojicic, Jelena Gavrilovic, Ivana Maksimović...

Veliki finalni defile finalista otvoriće nastup i balada "Zavoli" Nikole Rokvića, dok će pred samo proglašenje pobednika specijalan gost biti i poznata makedonska pevačica Elena Risteska. U toku velikog finala program će voditi poznata voditeljka Sanja Marinković i glumac Miloš Jadžić, a specijalne revijalne plesne tačke izvešće Katarina Šišmanović, Lena Bogdanović, Ivan Mihailović, Vanesa Šokčić, Slađana Ivanišević, Irina Vukotić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track