(VIDEO) ARIJANA GRANDE ODRŽALA KONCERT U MANČESTERU ZA ŽRTVE TERORIZMA: Pevala i plakala, a za njom i celi stadion!
Foto: Printscreen

Odala počast

(VIDEO) ARIJANA GRANDE ODRŽALA KONCERT U MANČESTERU ZA ŽRTVE TERORIZMA: Pevala i plakala, a za njom i celi stadion!

Pop kultura -

Američka pevačica Arijana Grande održala je humanitarni koncert u Mančesteru posvećen žrtvama napada prošlog meseca u tom gradu, kada su ubijene 22 osobe, a na desetine je povređeno.

Pored Grande, na koncertu su nastupile velike pop zvezde sa oba strana Atlantika, uključujući Tejk det (Take That) i Lijama Galagera, kao i Farel Vilijams, Keti Peri, Džastin Bibar, Koldplej i Litl miks.

Nad oko 50.000 fanova na teren za kritket Old Traford u Londonu pazilo je više stotina policajaca, uključujući značajan broj naoružanih policajaca.

Koncert je izazvao istovremeno radosne i tužne reakcije - u pojedinim trenucima neki fanovi su skakali od radosti, dok su drugi nosili transparente sa natpisom "za naše anđele" i plakali.

Koncert je počeo minutom ćutanje za žrtve napada, koji se dogodio pre manje od dve nedelje upravo na koncertu Arijane Grande.

Američka pevačica održala je koncert uprkos najnovijem terorističkom napadu, u kojem je najmanje sedam ljudi sinoć poginulo, a 48 povređeno u napadu na Londonskom mostu, koji su izvele tri osobe ubijene potom u obračunu sa policajcima.

Kurir.rs/Tanjug/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track