SPEKULIŠE SE DA ALEKS VARA DŽEJ LO: Lopezova stala glasinama na put i otkrila istinu!
Foto: Profimedia

holivudski tračevi

SPEKULIŠE SE DA ALEKS VARA DŽEJ LO: Lopezova stala glasinama na put i otkrila istinu!

Pop kultura -

Poslednjih dana po tabloidima su se pojavile priče da bivši igrač bejzbola Aleks Rodrigez vara pevačicu Dženifer Lopez. Pevačica je srećna sa svojim dečkom i nedozvoljava da glasine utiču na njihovu vezu.

Kada se javila Aleksova navodna ljubavnica koja je iznela puno prljavog veša, pokrenula se priča o prevari, no par se ne zamara tim tračevima i potpuno su fokusirani na svoju vezu.

foto: Profimedia

"Dženifer zna šta se događa, Aleks je iskren prema njoj. Ona ne veruje u te priče da ju je varao. Oboje imaju prošlost. Dženifer je fokusirana na sadašnjost i budućnost s Aleksom. I neće dozvoliti da neko iz njegove prošlosti uništi to što oni imaju", rekao je izvor blizak pevačici.

"Oni su jedna velika, srećna porodica i to će tako i ostati. Dženifer se nikada nije osećala toliko voljeno kao sada. On je njen najveći obožavatelj, podupire je i ohrabruje svaki dan. A ona o njemu ima samo lepe reči", dodao je izvor.

Par je u sredu otišao u Las Vegas, gde Džej Lo ima nekoliko nastupa. Ljubav među njima cveta i ništa ih neće razdvojiti.

(Kurir.rs, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track