Najnovije vesti

RAT: Anđelina Džoli i Šarliz Teron se mrze iz dna duše!
Foto: EPA, Profimedia

ZAHUKTAO SE SUKOB HOLIVUDSKIH LEPOTICA

RAT: Anđelina Džoli i Šarliz Teron se mrze iz dna duše!

Pop kultura

Džolijeva namerno odugovlači da potpiše ugovor za film „Frankenštajnova nevesta“ jer zna da je ta uloga ponuđena i Teronovoj ako je ona odbije

Konačno je otkriveno zašto ratuju holivudske glumice Anđelina Džoli i Šarliz Teron. Njihov sukob traje već duže vreme, a kulminirao je zbog uloge u filmu „Frankenštajnova nevesta“, koja je ponuđena obema.

Prema rečima izvora sajta Radar onlajn, Anđelina (42), koja je favorit za glavnu ulogu u ovom rimejku, odugovlači da potpiše ugovor s Univerzal pikčersom, i to samo da bi naudila godinu dana mlađoj Šarliz, koja čeka da vidi da li će se koleginica smilovati. Dok se ne bude znalo da li će Džolijeva prihvatiti rolu, Teronova odbija druge ponude, uključujući i onu za film „Pobesneli Maks“.

- Anđelina još nije potpisala ugovor, koji je na stolu. Mogla bi da zaradi 20 miliona dolara na ovoj ulozi. Ali kao da uživa u tome da muči Šarliz, koja baš želi tu ulogu - tvrdi neimenovani sagovornik.

Najnovija vest je da je u igru za ulogu „uskočila“ i Kristin Stjuart. Dve glumice, koje su često imale uloge moćnih žena na velikom ekranu, odavno su na ratnoj nozi. Jaz između njih dve uvek se pojačavao kad su obe bile u planovima producenata za neki film, kao na primer kad je Šarliz bila razmatrana za ulogu u rimejku „Ubistvo u Orijent ekspresu“, a ta uloga je bila ponuđena i Anđelini.

- Mržnja između njih dve počela je odavno i, čini mi se, nikada neće prestati. Ima reditelja koji bi veoma voleli da ih suprotstave na filmu, ali pitanje je kako bi izgledalo takvo snimanje - dodao je izvor Radar onlajn.

Kurir / I. E.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...