(FOTO) DŽEJ ZI OTKRIO PORODIČNU TAJNU: Moja majka je lezbijka, godinama se borila sa zavisnošću!
Foto: Profimedia

SVE JE PRIZNAO!

(FOTO) DŽEJ ZI OTKRIO PORODIČNU TAJNU: Moja majka je lezbijka, godinama se borila sa zavisnošću!

Pop kultura -

Bijonse i Džej Zi gotovo nikad u medijima ne pričaju o svom privatnom životu. No, reper se na svom novom albumu osvrnuo na nekoliko glasina koje su pratile njega i njegovu porodicu.

"Mama je imala četvoro dece, uprkos tome što lezbijka. Tako dugo je glumila", repuje Džej Zi (47) u pesmi 'Smile' na novom albumu. O seksualnosti njegove majke Glorije Karter već se dugo šuškalo. Reper je u pesmi objasnio i da se njegova mama, zbog borbe s predrasudama, okrenula i zavisnostima.

foto: Profimedia

"Meni nije važno voliš li njega ili nju. Samo želim da vidim da se smiješ kroz svu mržnju" glasi jedan stih u pesmi. Iako je Džej Zi, kao i mnogi reperi, imao homofobne ispade u pesmama na početku karijere, kasnije je bio jedan od prvih slavnih repera koji se otvoreno borio za prava LGBT osoba.

Osim o 'Smile', priča se i o naslovnoj pesmi u kojoj reper priznaje da je varao Bijonse (35), što je ona navela u svojoj pesmi 'Sorry'. Osvrnuo se i na incident u liftu, kada ga je ženina sestra Solanž besno udarala.

"Izazivao sam Solamž, a znao sam da sam trebao da priznam da nisam u pravu. Skoro sam završio kao Erik Benet i izgubio najbolju devojku na svetu", repuje Džej Zi u pesmi 'Kill Jay Z'. Erik Benet je bio u braku s Hali Beri sve dok je nije prevario.

foto: Profimedia

(Kurir.rs, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track