POJAČANJE U SERIJI UBICE MOG OCA: Andrija Milošević đavolji advokat!
Foto: Nebojša Mandić

EKSKLUZIVNO

POJAČANJE U SERIJI UBICE MOG OCA: Andrija Milošević đavolji advokat!

Pop kultura -

Zvezda druge sezone biće Milošević, koji će šurovati s mafijašima. U hit seriju stiže i Sergej Trifunović, ali on će imati manju ulogu

Mnogobrojni fanovi „Ubica mog oca“ broje dane do snimanja druge sezone, a kako Kurir saznaje, glavna zvezda novih epizoda biće Andrija Milošević!

foto: Dragana Udovičić

On će tumačiti ulogu advokata, i to đavoljeg, koji će zastupati „tamnu stranu“ i šurovaće sa ubicama i mafijašima. Kako saznajemo, u ekipu „Ubica“ stiže i Sergej Trifunović, koji je dobio epizodnu ulogu. Glumac je radio pre 20 godina s Predragom Gagom Antonijevićem na filmu „Spasitelj“, te će ovo biti nastavak uspešne saradnje.

Gaga Antonijević i Nataša Drakulić napisali su nove epizode, a u fokusu će, pored suđenja Nataliji, koja je na kraju prve sezone optužena za ubistvo ćerke Milice Despotović, biti i novi zločin, u koji su umešani ljudi iz sveta estrade i sporta. Ljubitelji avantura inspektora Aleksandra, koga igra Vuk Kostić, jedva čekaju da se ponovo uključe u njegovu dalju istragu, a i s nestrpljenjem žele da saznaju šta se dogodilo s Kostom, koji je u poslednjoj epizodi upucan. Kako naš izvor tvrdi, još su u toku pregovori s Draganom Mićanovićem jer nije sigurno da li će uspeti da uklopi rad na ovoj seriji sa intenzivnim snimanjem serije „Nemanjići“.

foto: Dragan Kadić

Ovog puta reditelj nije želeo da otkriva ništa, ali je ranije za naš list rekao da s Natalijom, koju tumači Nataša Ninković, priča još nije gotova.

- Biće s njom još iznenađenja. Videćemo da li je tako kao što izgleda na prvi pogled - kaže reditelj.

U novoj sezoni pratićemo kako funkcioniše naše pravosuđe, da li će preživeti ranjena forenzičarka Jelena, kakav će to biti novi slučaj na kojem će raditi inspektor Aleksandar Jakovljević, kao i da li će se on oženiti i dobiti sina.

foto: Marina Lopičić

Nova forenzičarka

ANICA DOBRA ZAVODI VUKA!

Kako je Kurir ranije otkrio, u seriju stiže i Anica Dobra! Ona će igrati forenzičarku koja dolazi u tim inspektora Aleksandra (Vuk Kostić) kako bi mu pomogla da reši nove zločine, a možda će ga i preoteti od lepe Jelene (Nina Janković). Anica i Vuk su ranije sarađivala u filmu „Ljubav i drugi zločini“.

- Anica će igrati intrigantnu osobu i novu forenzičarku. Ne mogu ništa više od toga da vam otkrijem - rekao je Gaga Antonijević za Kurir.

Kurir / Lj. Radanov - M. Cukić

Foto: Nebojša Mandić, Dragan Kadić, Dragana Udovičić, Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track