NASTAVAK SNIMANJA SERIJE UBICE MOG OCA: Više kriminala, droge i pucnjave
Foto: Vladimir Šporčić

PAZI, SNIMA SE

NASTAVAK SNIMANJA SERIJE UBICE MOG OCA: Više kriminala, droge i pucnjave

Pop kultura -

Vuk Kostić kaže za Kurir da će se u novoj sezoni možda i oženiti svojom ranjenom verenicom forenzičarkom Jelenom, koju igra Nina Janković

foto: Vladimir Šporčić

Neobična slika u luksuznom restoranu u Beogradu: za istim stolom sede Tihomir Arsić, zgodna devojka i dvojica tamnoputih fudbalera, a zatim ulazi Vuk Kostić i kreće hapšenje.

- Greška, mora da je neka greška - viče Arsić i uspešno je snimljena prva scena druge sezone serije „Ubice mog oca“ u režiji Predraga Gage Antonijevića.

foto: Vladimir Šporčić

Ekipu čeka još 60 dana napornog rada, a upoznaćemo i mnoge nove likove.

- Serija će, pored Srbije, biti emitovana u nekoliko zemalja jer je producent „Darjekt medija“. Pojačanje su Andrija Milošević, Tihomir Arsić i Sergej Trifunović. Sezona će biti fokusirana na rešavanje ubistva s kraja prve sezone u kafiću, gde je nastradao pevač Lune, a ranjena Jelena (Nina Janković, op. aut.). Nastavljamo da pratimo i zbivanja oko ubice, kog igra Nataša Ninković. Videćemo da li je ona počinila zločin - kaže reditelj.

foto: Vladimir Šporčić

Paralelno sa serijom, autorska ekipa s Natašom Drakulić na čelu snimaće s novim „Avala filmom“ film „Zaspanka za vojnika“.

- Snimali smo scenu u kojoj Baron, koga igra Tika, pregovara s dvojicom fudbalera da li da ih pošalje u Mladost iz Lučana ili Mančester junajted. Za treću sezonu zvaćemo i neku zvezdu iz Holivuda - kaže Antonijević.

Na pauzi za ručak stiže i Tihomir Stanić.

- Ti si novi Marjanović - dobacuje svom drugu i imenjaku Arsiću.

foto: Vladimir Šporčić

Vuk se ne odvaja od pištolja, ali zbog intervjua preskače ručak i odbija da nazdravi uz rakiju.

- Biće mnogo više pucnjave, kriminala, droge i jurnjave kolima. Videćemo da li ću se do kraja serije možda i oženiti - kroz osmeh će Kostić.

foto: Vladimir Šporčić

Nataša Ninković

OPET SNIMAM SA SERGEJEM

Nataša Ninković ponovo će u seriji zaigrati sa Sergejem Trifunovićem, koji joj je bio partner i u Gaginom filmu „Spasitelj“.

- Mnogo volim ovu svoju ulogu. Napravila sam jedan lik za koji mi je trebalo smelosti. I sad nema nazad. Neću imati previše posla. Imam opet scenu s njim. Kad sam je pročitala, videla sam Sergeja u toj ulozi. Pristala sam zbog njega da snimam i u septembru, kad nisam slobodna. Biću više žena - otkrila nam je glumica.

Kurir / Ljubomir Radanov

Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track