KLOI KARDAŠIJAN OTKRILA TAJNU: Dva puta sam imala rak kože!
Foto: Profimedia, Printscreen

POBEDILA OPAKU BOLEST

KLOI KARDAŠIJAN OTKRILA TAJNU: Dva puta sam imala rak kože!

Pop kultura -

Kloi Kardašijan je na seansi kod tajlera henrija ispričala da je pobedila opaku bolest i da joj je odstranjen deo kože na leđima.

foto: Profimedia, Printscreen

Rijaliti zvezda i sestra Kim Kardašijan posetila je čuvenog holivudskog posrednika za razgovor s mrtvima Tajlera Henrija, koji ju je upozorio da je sklona melanomu. Kloi je tada priznala da je već dva puta imala rak kože.

- Tri područja na tvom telu su rizična: leđa, jedan intimni deo i noge - rekao je Tajler Kloi, a ona je priznala da se već borila s tom bolešću.

- Podložna sam raku kože, i već sam ga dva puta izlečila! Jednom sam imala osetljiv mladež na leđima. Tada su mi uklonili 20 cm kože, a tumor je bio maligni. Imala sam i jedan ispod grudi, to je taj osetljivi deo koji si video. Taj mladež je, srećom, bio benigni. Od tada na svaka tri meseca idem na kontrole. Motrim na to, ali ovo za noge me je baš iznenadilo i uplašilo - rekla je Kloi.

Nema braka s tristanom

U razgovoru s Henrijem, najmlađa ćerka Roberta Kardašijana želela je da sazna šta je čeka u ljubavnom životu.

- Sve vreme mi se javlja neko na slovo M, nešto kao Markos ili Markus - rekao joj je medijum, a Kloi baš i nije bila zadovoljna tim odgovorom.

Kako i bi kad je trenutno u vezi s nekim na slovo T, sa Tristanom Tompsonom, NBA košarkašem. Kada ga je pitala o vezi s njim, Henri je naglasio da vidi samo putovanja.

- On dosta putuje, samo ide tamo-vamo! Ti se tome prilagođavaš i, dokle god niste udaljeni jedno od drugog, biće dobro - rekao joj je Tajler.

Jelena Stuparušić

foto: Stars

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KLOI KARDAŠIJAN PRVI PUT SNIMLJENA BEZ ŠMINKE: Rijaliti zvezda ne liči na sebe!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track