ŠARLIZ TERON PRIZNALA SAM ČIM SE BORILA: Bila sam u depresiji! Mislila sam da ću umreti!
Foto: Profimedia

HOLIVUDSKI TRAČEVI

ŠARLIZ TERON PRIZNALA SAM ČIM SE BORILA: Bila sam u depresiji! Mislila sam da ću umreti!

Pop kultura -

Glumica Šarliz Teron dobila je Oskara za svoju ulogu u filmu "Monstrum" za koju se ugojila dvadesetak kilograma. Ubrzo nakon filma ona se vratila u top formu, ali danas joj takve transformacije mnogo teže padaju.

Četrdesetjednogodišnja glumica dovela se u top formu za film "Atomic Blond" u kojoj glumi akcionu junakinju. Na setu se nekoliko puta i povredila, a ceo proces snimanja i pripreme glumica je nazvala "brutalnim". Nakon fizički zahtevne uloge, Šarliz je, kaže, htela da glumi u nekom "manjem filmu".

foto: Profimedia

"Htela sam ulogu u koju cela mogu ući, pa mi se svidela ponuda za "Tully" objasnila je Šarliz, koja je igrala samohranu majku troje dece. Za tu ulogu trebalo je da se ugoji skoro 20 kilograma. Iako je to već uradila za film "Monster", za koji je dobila i Oskara, Šarliz je ovog puta transformacija teže pala.

"Ovog puta sam osetila posledice po svoje zdravlje. Zbog šećera sam pala u tešku depresiju, bila sam bolesna. Nisam mogla da izgubim te kilograme. Nazvala sam lekara i rekla mu: "Mislim da umirem", ispričala je glumica.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/24sata.hr, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track