Najnovije vesti

(FOTO) HTELE STE ĆERKE, A DOBILE SINOVE? Ona je rekla nešto što mnogi ne smeju! Status zbog kog bruji Fejsbuk
Foto: Printscreen YT

SVE JE REKLA

(FOTO) HTELE STE ĆERKE, A DOBILE SINOVE? Ona je rekla nešto što mnogi ne smeju! Status zbog kog bruji Fejsbuk

Pop kultura

Ida Prester evačica hrvatske elektro-pop grupe "Lolobriđida" udata je za Srbina. Ona je objasnila je kako se žene zaista osećaju nakon porođaja i uputila poruku tatama. Njen status na Fejsbuku izazvao je polemiku, a za sada ima preko 1.000 šerova. 

Prenosimo njene reči:

"Pomirila sam se s tim da imam sinove u ovom životu, iako sam bas htela devojčicu". Da, i vi ste to pomislile, ali nikad niste smele glasno da izgovorite? Čitajte dalje. Sve je bolje.

Pomirila sam se s tim da imam sinove u ovom životu, iako sam baš htela devojčicu. Naravno da ćemo se voleti do ludila i da ću im biti ona Mamma Mia kojoj će nedeljom nositi cveće i ići po blagoslov za svaku životnu odluku. Al gledam te curice mojih prijatelja, koliko su zrelije, pametnije, sposobnije, brže se oblače, motorički spretnije, fokusiranije od svojih vršnjaka.. Generalno jesu!

I bas mi nije jasno. U kojem to tačno trenutku mi zaostanemo i uvere nas da smo gluplje, sporije, slabije plaćene, nesposobne za šefovanje i politiku, tehnički nepismene, da ne znamo da vozimo auto, da je naše salo bljak a njihovo ok, da su naše sise premale, a njihove taman, i da je izuzetan ženin uspeh ako ima (pogotovo nakon porođaja ili nakon četrdesete) guzu za instagram? U kojem trenutku se desi ta prevara?“

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...