JEZIVA PROŠLOST SLAVNE GLUMICE: Zaklela se da će tajnu odneti u grob, a onda je odjeknula kao bomba!
Foto: Profimedia

TRAUME IZ DETINJSTVA

JEZIVA PROŠLOST SLAVNE GLUMICE: Zaklela se da će tajnu odneti u grob, a onda je odjeknula kao bomba!

Pop kultura -

Lepa, popularna i uspešna, ali i duboko nesrećna zbog traume koja ju je proganjala većinu njenog života - to je životna priča slavne glumice Teri Hačer, koja je svoju mračnu tajnu razotrkila svetu tek kad je napunila 41. godinu.

Naime, ona je na događaju Ujedinjenih naroda u spomen na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama progovorila o stravičnom iskustvu seksualnog zlostavljanja iz detinjstva.

Glumica je ispričala kako ju je njen ujak zlostavljao kada je imala sedam godina.

"Bila sam uverena da je to moja krivica i krivila sam sebe za ono što mi se dogodilo, pa nisam nikome pričala o tome i sve sam držala za sebe", ispričala je Teri.

Iako je ćutala o celom događaju, njena majka je primetila da se čudno ponaša u blizini svog ujaka, pa ju je majčinski instinkt naterao da ćerku drži podalje od njega, iako joj je malena Teri rekla da je sve u redu i da se ne ljuti na njega, u strahu od posledica.

foto: Profimedia

"Svi smo ćutali, tako nam je bilo lakše. Razmišljala sam jesam li luda, da li možda izmišljam? Žrtvama je lakše da veruju da je to plod mašte, nego da se suoče sa istinom", zaključuje Teri, objašnjavajući da se zlostavljanje dogodilo više puta i da je trajalo do njene osme ili devete godine.

Iako je mislila da će silovanje biti tajna koju će sa sobom poneti u grob, ali do nje je došla informacija da je njen ujak Ričard Hajs Stoun optužen za zlostavljanje druge dve devojčice, od kojih je jedna u tinejdžerskim godinama zbog toga počinila samoubistvo.

Skandal oko silovanja devojčica izbio je kad je Sara Van Klimput pre samoubistva ostavila poruku u kojoj je pisalo: "Sigurno se pitate zašto je normalna tinejdžerka učinila ovo. Pa, pitajte Dika zašto?"

Nadimak "Dik" policiju je doveo do Stouna, koji je bio blizak prijatelj porodice stradale devojčice. Tada je glumica napokon progovorila o svojoj prošlosti.

Ričard Hajs Stoun umro je u zatvoru za vreme služenja kazne. Osuđen je na 14 godina zatvora, a umro je odsluživši samo šest godina.

(Kurir.rs/express.hr, Foto:Profmedia)

POGLEDJATE BONUS VIDEO:

Rane koje nikada neće zarasti: Ove holivudske zvezde su nakon života sa nasilnicima pronašle način da budu srećne

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track