PREDSTAVA PROMETEJEV PUT: Slobodan Beštić podiže revoluciju
Foto: Promo

OSVEŽENJE NA DORĆOLU RADI POZORIŠTE

PREDSTAVA PROMETEJEV PUT: Slobodan Beštić podiže revoluciju

Pop kultura -

Umetnički prostor u „krugu dvojke“ Dorćol plac radi i preko leta, a u nedelju nam s gostovanja iz Budve stižu junaci predstave „Prometejev put“

Reditelj Milan Nešković pokušaće da nam ispriča priču o junaku koga igra Slobodan Beštić, kome banka oduzima kuću i tera ga da sam krene u borbu protiv sistema.

- Nisu mi ubili san da pozorište treba da postoji i da je veće od samog života. Ovo nisu Brioni, koje finansirana država, gde možemo da zaradimo neki veliki novac kupajući se preko leta. Ne, ovo je dorćolski beton i čist altruizam grupe ljudi. Želeli smo da kažemo nešto o temama koje nas trenutno tište i da posmatramo probleme u našem društvu - objasnio je ranije Nešković.

Predstava je specifična ne samo po tome što je ambijentalna već i što počinje u 21.30 časova i dešava se na sedam lokacija - glumci vode publiku iz scene u scenu kroz ceo otvoreni i zatvoreni prostor. Sjajne epizode ostvarili su Cvijeta Mesić, Tamara Krcunović, Vanja Ejdus, Milan Čučilović, Vladimir Aleksić, Aleksandar Srećković i Vaja Dujović.

Kurir / E.K.

Foto: Promo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Otkrivamo vam uzbudljive detalje sa snimanja nove sezone serije Ubice mog oca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track