VELIKA AKCIJA LOVEFESTA: Uz Kurir 50% popusta na kupovinu karte za festival!
Foto: Promo

VRNJAČKA BANJA

VELIKA AKCIJA LOVEFESTA: Uz Kurir 50% popusta na kupovinu karte za festival!

Pop kultura -

Za sve posetioce sajta i čitaoce dnevnih novina Kurir, od danas (26. jul) počinje super akcija za kupovinu karata za Lovefest 2017. Akcija će trajati do četvrtka 27. jula, gde imate šansu da ostvarite 50% popusta na kupovinu karata u toku Happy Houra

Festival ljubavi, popularni Lovefest ove godine od 3. do 5. avgusta ponovo će ugostiti najveće zvezde u Vrnjačkoj Banji. Svi verni posetioci i čitaoci Kurira imaće priliku da dobiju 50% popusta na karte u periodu od 18 do 19 časova tokom svih dana trajanja akcije.

foto: Promo

Kako do popusta? Da biste stekli pravo na popust za ulaznice, potrebno je da prilikom kupovine pokažete instaliranu Kurir aplikaciju na svom telefonu ili donesete kupon sa popustom iz štampanog izdanja dnevnih novina Kurir. Akcija traje od 26. do 27. jula i važi za period od 18 do 19 časova svakog dana tokom trajanja akcije u Eventim poslovnicama. Jedan vaučer iz dnevnih novina važi za kupovinu jedne karte, dok instalacija naše aplikacije na jednom telefonu omogućava vam popust takođe na jednu kartu.

Među kultnim svetskim imenima koje će Lovefest Fire Stage ovog leta ugostiti su i Marcel Dettmann, Valentino Kanzyani, Rodrigues Jr., Jay Clarke, Rick Maia, Dejan Milićević, Lea Dobričić, Marko Milosavljević, Kristijan Molnar i mnogi drugi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track