(VIDEO) NOVAK JE GLUMIO SA ČAKOM NORISOM I TUKAO SE BRUSOM LIJEM: Za ovog Srbina niste čuli! Danas u Americi radi kao propovednik!
Foto: Printscreen YT

ZVEZDA U HOLIVUDU

(VIDEO) NOVAK JE GLUMIO SA ČAKOM NORISOM I TUKAO SE BRUSOM LIJEM: Za ovog Srbina niste čuli! Danas u Americi radi kao propovednik!

Pop kultura -

Holivudski glumac Mel Novak, čije je pravo ime Milan Mrđenović, proslavio se u brojnim akcionim filmovima, kao što su "Igra smrti", "Oko za oko", kao i u mnogim drugim. On je uglavnom tučaio negativce, a našao se rame uz rame sa čuvenim Čakom Norisom.

Inače, Mrđenović je poznati američki propovednik. Godinama radi po zatvorima, a pomože i beskućnicima.

Ovaj Srbin rođen davne 1942. godine u Pitsburgu, a njegovi roditelji su isto Srbi. Karijeru je započeo 1971. godine, a svetsku slavnu donela mu je uloga ubice Stika u filmu "Igra smrti" sa Brusom Lijem.

Mel je nedavno i jednom intervjuuistakao da se ponosi što je Srbin. Naveo je da traži da ga ljudi zovu Milan. Mel ističe da slavi praznike po pravoslavnom kalendaru i da uživa u srpskoj hrani. Na nekadašnoj njegovoj saobraćajnoj tablici pisalo je "Serb", što na engleskom znači Srbin.

"Volim što sam Srbin, to svi znaju. Na snimanju filmova, na Fejsbuku i uopšte svim ljudima koje upoznam kažu da me zovu Milan... Ne bih voleo da sam rođen kao neko drugi, već kao Srbin", rekao je sa ponosom Mel Novak.

A evo kako Milan, odnosno Mel Novak danas izgleda:

foto: Profimedia

(Kurir.rs/RTS, Foto: Printscreen/YT, Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kad je srećna, zašto bi se ubila? Poslednji snimci i fotografije Merilin Monro rađaju sumnju da je glumica oduzela sebi život

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track