ZANIMLJIVA JE KOLIKO JE LEPA: 5 stvari koje niste znali o Kari Delavinj
Foto: Profimedia

po zaradi je nadmašila i kejt mos

ZANIMLJIVA JE KOLIKO JE LEPA: 5 stvari koje niste znali o Kari Delavinj

Pop kultura -

Verovali ili ne, devojka o kojoj godinama čitamo i koja je već uradila toliko stvari u svojoj karijeri danas puni tek 25 godina!

Najplaćenija britanska manekenka svih vremena svakako osvaja srca publike izgledom, ali ono što je izdvaja iz mora lepotica jeste beskrajna harizma i smelost da uvek bude otvorena i govori o temama o kojima se druge zvezde ne usuđuju da razmišljaju naglas.

foto: Profimedia

Živi svoj život baš onako kako želi, pa će tako bez ikakvih problema prošetati držeći se za ruke sa svojom devojkom, a potom se ošišati na dečački kratku frizuru. Ona šeta pistom, pozira, glumi, a nedavno je objavila i pesmu! To joj je obezbedilo više od 40 miliona pratilaca na Instagramu i čak osam miliona funti godišnje na računu, piše Glossy.rs.

Ipak, kladimo se da ove zanimljivosti o njoj niste znali...

5. Ima petnaest tetovaža

Primetili ste samo tetovažu u obliku glave zmaja na njenom prstu? Kara, međutim, ima još 14 slika na telu, ali uglavnom skrivenih, a definitivno najinteresantnija jeste reč slanina na njenom desnom stopalu.

foto: Profimedia

4. Ona je muzičarka

Mnogi su se iznenadili kada su čuli pesmu koju je Kara otpevala za potrebe promocije filma Valerian and the City of a Thousand Planets, ali ona se muzikom bavi celog života. Još od 13. godine komponuje, a odlično svira bubnjeve i gitaru (čak i iza leđa!), a kao da sve to nije dovoljno - fenomenalan je bitbokser!

3. Njena kuma je Džoan Kolins

foto: Profimedia

Budući da je rođena u uticajnoj i bogatoj porodici, Kara je odrasla okružena poznatim ličnostima. Njena majka Pandora u mladosti se družila sa zvezdama, pa je tako kuma lepe Kare glumica Džoan Kolins, koja je više puta u intervjuima hvalila svoju mezimicu i isticala koliko se ponosi njom.

foto: Profimedia

2. Ona je biseksualka

Iako je uglavnom viđamo s devojkama, Kara je imala i veze s muškarcima. Međutim, u jednom intervjuu je priznala da misli da je previše luda za muškarce i da se plaši da bi je muškarac u kog bi se zaljubila ostavio kad bi je zaista upoznao.

"Ja sam to što sam", jednostavno je dodala.

foto: Profimedia

1. Borila se s depresijom

Otkačena, vesela, nasmejana, Kara ne odaje utisak nekoga ko je u životu imao probleme. Ipak, ona se dugo borila s depresijom i redovno posećuje psihologa. Jednom prilikom je ispričala kako voli da izluđuje psihoterapeute ponavljajući iste priče sve dok ne odustanu od saradnje s njom.

Sa sajta Glossy.rs preporučujemo vam još:

Par kakav svi žele da budu: Nikolina Kovač i Saša Kapor objavili fotografije s plaže, a sve je oduševio jedan predivan detalj (FOTO)

Zbog vere je u brak s Jarićem ušla nevina: 10 zanimljivosti koje sigurno niste znali o Adrijani Limi 40 godina je nosila crninu i tugovala zbog njegove smrti: Najlepša ljubavna priča u istoriji britanske kraljevske porodice Potresna ispovest slavne pevačice o borbi sa ozbiljnom bolešću: Ovo je bio moj način da objasnim sebi da ću prebroditi sve Izdanje Kendal Džener izazvalo oprečne reakcije: Modni pogodak ili promašaj?

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Njihov život je ples između gladi i slave: Otkrivamo mračnu tajnu Viktorijinih anđela

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track