(FOTO) DOMAĆICA NADMAŠILA HOLIVUDSKE DIVE: Žena poznatog glumca najbolje odevena na crvenom tepihu
Foto: EPA

SAVRŠENA!

(FOTO) DOMAĆICA NADMAŠILA HOLIVUDSKE DIVE: Žena poznatog glumca najbolje odevena na crvenom tepihu

Pop kultura -

Kada se na sinoćnom otvaranju 74. Međunarodnog filmskog vestivala u Veneciji pojavila Lusijana Baroso, fotoreporteri su zaboravili poznate lepotice.

1 / 4 Foto: Fonet

Nasmejana, elegantna, čvrsto držeći za ruku svog supruga Meta Dejmona, neodoljiva Argentinka prošle večeri je još jednom pokazala zbog čega joj se fanovi njenog dragog dive, piše Glossy.rs.

Par koji je uspeo u nečemu što ponekad deluje nemoguće - održao srećan i skladan brak koji traje već 12 godina - blistao je u Veneciji u jednom od svojih najboljih modnih izdanja. Dejmon, kom godine definitivno ne mogu ništa i u 47. izgleda jednako privlačno kao kada nam je prvi put oduzeo dah, opredelio se za klasično odelo i crnu leptir-mašnu.

foto: Reuters

Njegova izabranica je uspela da ga zaseni (baš kao i desetine drugih zvezda koje su prošetale crvenim tepihom), i to uz pomoć poluprovidne toalete crvene boje. Svima je posebnu pažnju privukao izuzetno smeo dekolte, koji je 41-godišnja Lusijana ponela s opravdanim samopouzdanjem.

foto: EPA

Što se tiče nakita, ponosna mama četiri devojčice odlučila se za efektne minđuše i prsten s krunim dijamantom, a njena clutch tašnica savršeno se uklopila s vronzanim vezom kojim je ukrašena haljina.

Met Dejmon i Lusijana Baroso, inače, mogu da se pohvale jednom od najromantičnijih priča o tome kako su se upoznali - glumac je tokom snimanja na nagovor kolege svratio u neki bar na piće i zaljubio se do ušiju u zgodnu konobaricu maltene čim je kročio u njega. - Bukvalno sam video samo nju u punoj prostoriji - rekao je jednom prilikom Dejmon.

foto: EPA

Venčali su se dve godine kasnije, a već 12 godina su u srećnom braku. Lusijana odavno ne radi u kafiću, a veoma je posvećena svojoj velikoj porodici. Dane najradije provodi u društvu svojih ćerkica i zapravo vodi život domaćice, ali s lakoćom, kad prilika to zahteva, može da nadmaši i najveće holivudske zvezde i Viktorijine anđele.

Sa sajta Glossy.rs preporučujemo vam još:

Krvavi trag britanske krune : 20 godina od smrti Ledi Di (VIDEO)

Romantika i glamur: Najlepše haljine koje smo videli prve venecijanske večeri (FOTO)

Kombinacija koju ćete kopirati u prvoj prilici: Kad je ova komičarka kročila na crveni tepih, ništa nije bilo smešno (FOTO)

Dirljiv detalj na haljini koji je mnogima promakao: Kejt Midlton u vrtu posvećenom princezi Dajani ponela haljinu o kojoj će se pričati godinama

Savršena Srpkinja osvaja svet: Britanci pišu hvalospeve o lepoti Jovane Švonje (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track