(FOTO) OVU PEVAČICU JE OTAC NAPUSTIO KADA JE IMALA 2 MESECA: Napravila je fantastičnu karijeru i danas je svi obožavaju!
Foto: Printscreen/Instagram

NEKAD I SAD

(FOTO) OVU PEVAČICU JE OTAC NAPUSTIO KADA JE IMALA 2 MESECA: Napravila je fantastičnu karijeru i danas je svi obožavaju!

Pop kultura -

Mega zvezda je bez oca ostala kad je imala samo dva meseca. Rođena je 1988. godine, a njena majka tad je imala samo 18 godina.

Ubrzo nakon što je rođena Adel, njen otac pokupio je stvari i napustio ih, a ona je zbog mnogobrojnih selidbi širom Velike Britanije tokom mladosti promenila desetak različitih škola.

Nikad nije žudela za slavom. Jedan prijatelj je objavio njenu pesmu na društvenim mrežama, pa su je vrlo brzo prepoznali i producenti.

Bilo je to 2006. godine kad je potpisala ugovor s diskografskom kućom i izdala prvi album "19" koji se prodao u 10 miliona primeraka.

Zatim se zaljubila u deset godina starijeg muškarca, a kad su raskinuli, napisala je pesmu "Someone like you" koja je postala ogromni hit i stvorio od nje jednu od najpoznatijih pevačica na svetu.

Danas iza sebe ima tri studijska albuma, 15 osvojenih Gremija i stotine drugih nagrada. Osim toga, drži čak 11 rekorda u Ginisovoj knjizi rekorda.

A post shared by Adele (@adele) on

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track