(FOTO) DANAS JE POPULARNA I SEKSI, A NEKADA JE BILA SIROMAŠNA: Nikol Šerzinger otkrila šta je prodavala da bi se prehranila
Foto: Profimedia

NIJE JOJ BILO LAKO

(FOTO) DANAS JE POPULARNA I SEKSI, A NEKADA JE BILA SIROMAŠNA: Nikol Šerzinger otkrila šta je prodavala da bi se prehranila

Pop kultura -

Pevačica Nikol Šerzinger (39) danas je jedna od najatraktivnijih pevačica, a nekada je bila na rubu egzitencije. Nikol je otkrila da njena porodica nije imala sredstva, i nije mogla da joj obezbedi da se nakon srednje škole dalje obrazuje, te je zbog toga ona bila prinuđena da radi najrazličitije poslove, čak je i davala svoju krv kako bi dobila novac.

"Da bih studirala, radila sam sve - od šminkanja do pevanje opere u italijanskom restoranu Makaroni Gril", rekla je nekadašnja članica popularne ženske grupe.

Nikol je navela da je bila najsiromašnija u životu tokom studija, i da je tada davala krv, jer joj je novac bio preko potreban. Hranila se palačinkama.

foto: Profimedia

"Veoma volim svoju porodicu. Ali nikada nisam imala nekog ko bi mi kupio kola, ili bi me školovao. Sve sam postigla sama, svojim radom", rekla je seksi pevačica i dodala:

"To me je navelo da sve u životu veoma cenim. I dalje sam veoma pažljiva sa svojim novcem. Nikada ne uzimam ništa zdravo za gotovo."

foto: profimedia

(Kurir.rs/Cosmopoliten, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track