(FOTO) OBOŽAVALI STE LOLU IZ SREĆNIH LJUDI: Bila je velika zvezda, a danas živi u Albaniji! Evo šta tamo radi poznata glumica
Foto: Printscreen YT

NEKAD I SAD

(FOTO) OBOŽAVALI STE LOLU IZ SREĆNIH LJUDI: Bila je velika zvezda, a danas živi u Albaniji! Evo šta tamo radi poznata glumica

Pop kultura -

Glumicu Zlatu Numanagić svi pamte po ulozi Lole u seriji “Srećni ljudi”, Seke iz “Povrtaka otpisanih”, kao Dunjinu majku u serije “Moj rođak sa sela” ili kao Olgu iz serije “Ljubav i mržnja”.

Zlata ima bogatu filmsku i televizijsku karijeru, a ono što je učinila prošle godine, iznenadilo je sve! Glumica je otvorila restoran i to u Albaniji.

foto: Nebojša Mandić

Numanagićeva u svom restoranu u gradiću Sarandi služi srpsku i mediteransku hranu, pa se na meniju mogu naći riblji specijaliteti, pljeskavice, ćevapi i punjene paprike. Ideju za ovaj restoran Zlata je dobila kada je sa prijateljicom Oliverom bila na letovanju u Albaniji. U restoranu, osim njih dve radi lokalno osoblje. Komuniciraju na engleskom i "kuhinjskom albanskom", kako Zlata duhovito kaže, a glavna kuvarica je Afrodita.

foto: Printscreen YT

Meštani, koje glumica opisuje kao divne, srdačne i prostodušne ljude, dugo nisu znali ko su dve Srpkinje koje su se "usudile" da prve i jedine otvore restoran u njihovom "malom mestu". A kad im je Zlata rekla da je glumica, bukvalno su pali u nesvest.

“Najčešće su me viđali u radnoj uniformi, bez šminke, kako brišem terasu i stolove, idem u nabavku. Kad su na Jutjubu videli snimke iz "Otpisanih" i "Srećnih ljudi", nisu mogli da veruju. Zagledali su me, širili slike preko celog ekrana. A kad je krajem avgusta u nedeljnom izdanju njihovih novina izašao intervju sa mnom, onda su stvarno pali u nesvest. Mislim da onoliku fotografiju naši nisu objavljivali ni kad sam bila na naslovnim stranama”, rekla je čuvena Lola za Gloriu.

Zlata se nedavno vratila u Beograd i ovih dana će se posvetiti glumi. Čeka je mnogo obaveza u pozorišnim predstavama, sve do proleća, kada se vraća u svoj kutak na Jonskom moru.

foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT, Dragan kadić, Nebojša Mandić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track