MUSTAFA NADAREVIĆ: Mislio sam da više neću stati na daske
Foto: Dragana Udovičić

Glumac pred gostovanje u Sava centru

MUSTAFA NADAREVIĆ: Mislio sam da više neću stati na daske

Pop kultura -

Sećam se kad sam poslednji put igrao u Beogradu. Nisam bio svestan šta sam radio tokom cele predstave. Mislio sam da je to moj kraj s teatrom, kaže glumac

Komedija „Sjajni momci“ omiljenog glumačkog trija serije „Lud, zbunjen, normalan“ Mustafe Nadarevića, Senada Bašića i Moamera Kasumovića stiže u Beograd na daske Sava centra 18. oktobra.

Kako publika i očekuje, smeh je zagarantovan, što najavljuju i glumci, ali ističu da predstava, pored toga što oni igraju u njoj, nema veze sa serijom.

- Ovo je priča o dva glumca koji su u trećem dobu i ne razgovaraju već 13 godina zbog svog ega. Ta pojava je česta u našoj profesiji - taj vražji ego. Svako misli da je najbolji. Međutim, komad govori i o glumačkom poslu i mučnim uslovima u kojima rade glumci koji su prepušteni sebi - kaže Mustafa Nadarević.

On kaže da je srećan što je u svojim godinama i dalje aktivan.

- Srećan sam što ćemo igrati u Beogradu. Vežu me divna sećanja za gostovanja ovde. Ali iskreno, mislio sam da više neću stati na daske, ne samo u Beogradu nego ikad više. Nikad neću zaboraviti poslednji put kada sam igrao „Smrt trgovačkog putnika“. Kada sam završio predstavu, shvatio sam da se ne sećam ničega. Kao da uopšte nisam igrao. Priznajem, imao sam tada ozbiljne privatne probleme. Posle toga mislio sam da sam završio s teatrom. Na sreću, eto me opet - ispričao je Nadarević.

M. C.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track