TANJA BOŠKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Žene sa silikonima imaju prazan život, nešto mora da ih uteši!
Foto: Damir Dervišagić

NIKADA SE NIJE PODVRGLA KOREKCIJAMA

TANJA BOŠKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Žene sa silikonima imaju prazan život, nešto mora da ih uteši!

Pop kultura -

Tanja Bošković koja se sprema za predstavu "Moja ti", u kojoj igra zajedno sa Cecom Bojković i Goricom Popović, progovorila je o penzionerskim danima ali otkrila i stavove o silikonima i ženama koje ih stavljaju.

Glumica je na početku otkrila da je istina, da kada se ode u penziju, više se radi.

"Apsolutno. Znate, penzija ima svojih fantastičnih prednosti, a to je da možete da birate kad čete da igrate, sa kim ćete da igrate, koliko ćete da igrate, koliko ćete da se odmarate. To je veoma divno. Sve tri smo u penziji, a veoma uživamo u tome. Veoma sam zadovoljna i srećna", počela je Tanja.

"Evo vam Saše Đorđevića... Život počinje onda kada je završio svoju igračku karijeru. i drage moje, i dragi moji...život počinje u potpuno drugoj kreativnoj snazi i mislim da je divno, za vreme dok aktivno radimo, pečemo zanat, a onda dolaze prava, kreativna ispitivanja i rad sa sobom", objasnila je glumica.

foto: Printskrin

Na pitanje da li se plaši starenja i kako gleda na isto, bila je potpuno iskrena.

"Bože sačuvaj! Ja veoma uživam u tome što starim i to mi pričinjava veliko zadovoljstvo. Opadanjem fizičke snage stvari se menjaju, ali ne na gore nego na bolje. Kreativno biće ne stari. Propadljivo nam je telo, ali duše naše rastu posle odlaska sa ovog sveta. Nemam straha. Nemam bolove od telesne propadljivosti. Ja sam se ceo život veselila, radovala, bila fizički veoma aktivna, i kad je trebalo i kad nije trebalo. Starost je zapravo lenjost tela i duha", kaže Tanja.

foto: Zorana Jevtić

S obzirom na to da je poznata kao neko ko nije radio nijednu estetsku operaciju niti zahvat, zanimao nas je njen stav o silikonima i ženama koje stavljaju iste.

"Nešto mora da ih uteši. Verovatno su njihovi životi prazni, strahovi veoma veliki... Moguće da postoje neki ozbiljni problemi koje oni pokušavaju da rešavaju hirurgijom, botoksima, i tako dalje. Meni se to ne dopada, ne bih volela nikad da, jednog dana kad budem imala decu svoje dece, neko pomisli da sam ja plastična viršla. Više bih volela da je baba - baba", bez dlake na jeziku poručila je Tanja.

foto: Dragana Udovičić

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja