Najnovije vesti

PRONAĐENA BIZARNA PORUKA BIVŠE DEVOJKE DŽIMA KERIJA KOJA JE IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Upoznao si me sa kokainom, prostitutkama i zlostavljanjem!
Foto: Profimedia

UŽAS

PRONAĐENA BIZARNA PORUKA BIVŠE DEVOJKE DŽIMA KERIJA KOJA JE IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Upoznao si me sa kokainom, prostitutkama i zlostavljanjem!

Pop kultura

Katriona Vajt, bivša devojka slavnog komičara Džima Kerija, je 2013. sebi oduzela život predoziranjem.

Porodica ubijene Katrione tvrdi da ima šokantne informacije o Džim Keriju i krivi ga za sve što se dogodilo.

 

Nedavno je objavljena poruka koju je Katriona uputila svom slavnom dečku u kojoj ga krivi što joj je život pun poroka, seksa, droge i prostitutki i u kojoj ga optužuje da joj je prenio herpes.

 

Poruka Katrione pronađena je na njenom tabletu, ali nije potvrđeno da ju je ikad poslala:

foto: Profimedia

- Nisi razmišljao o stigmi koju ću nositi do kraja života. Nikad se nisi izvinio ili ponudio da pomogneš ili se bar osetio krivim. Nisi me pitao ni kako se osećam zbog toga. Još uvek te volim i mislila sam da si mi onu poruku poslao jer ti je stalo do mene. Nameravala sam da kažem advokatu da ne želim da nastavim s tužbom, ali onda sam shvatila da su ti tvoji novi advokati savetovali da mi se javiš. Ti dobro znaš šta želim, a to nije tvoj novac. Verovatno ćeš i ovu poruku iskoristiti protiv mene. Preneo si mi herpes i želim da se izviniš zbog toga. Želim da razumeš da mi je to uništilo život koliko god se to tebi nevažnim činilo", napisala mu je između ostalog Katriona.

Ona ga je i optužila da ju je upoznao s najgorim stvarima u životu.

 

- Ti si me upoznao s kokainom, prostitukama, psihičkim zlostavljanjem i bolešću. Učinio si mnogo dobrog za mene, ali slomio si me kao osobu. Ostala sam s tobom jer sam te volela, a ti si mene odbacio nakon što si iskoristio sve dobro što je ostalo u meni - napisala je u poruci.

 

Kurir.rs/Blic, Foto: Profimedia

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...