(FOTO) NE MOŽE VIŠE DA TRPI: Evo zbog čega je Šakira ostavila Pikea
Foto: Profimedia

HOLIVUDSKI TRAČEVI

(FOTO) NE MOŽE VIŠE DA TRPI: Evo zbog čega je Šakira ostavila Pikea

Pop kultura -

Vest da se Šakira i Đerar Pike razvode šokirala je javnost! Pevačica i fudbaler bili su u skladnoj vezi sedam godina u kojoj su dobili sinove Milana i Sašu, a sada su na svoj odnos rešili da stave tačku.

Španski tabloidi prenose da je Šakiri dojadilo kockanje fudbalera, i da je zbog toga odlučila da ga ostavi. Pike obožava poker, ali i sve druge oblike kockanja, i važi za "srećnika" - samo u avgustu ove godine učestvovao je u pokeraškom turniru, koji je napustio bogatiji za čak 130.000 evra!

Španski mediji su pre nekoliko godina prenosili da je uprava Barselone bila zabrinuta zbog Đerarove ljubavi prema igrama na sreću, do te mere da je angažovana detektivska agencija da prati svaki njegov korak!

Pike je, navodno, bio pod budnim okom detektiva punih godinu dana – od septembra 2009. do početka oktobra 2010. godine. Čelnike tima interesovalo je sa kime se Pike čuje i sastaje, ali je fokus bio na njegovom kockanju. Tada je Pike u kasinu trošio između 4.000 i 4.500 evra za veče u kasinu! Njegova najveća ljubav je poker, pa je svojevremeno priznao da je u Engleskoj "spucao" skoro 35.000 evra na pokeru, dok je igrao za Mančester junajted. Šakira navodno više ne može da trpi Pikeovo kockanje te je donela odluku da se raziđu.

foto: Profimedia

(Kurir.rs, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track