(VIDEO) SEĆATE SE HELENE KOJA JE ODUŠEVILA SRBIJU? Danas ima 12 godina, prelepa je i postala je još veća pametnica
Foto: Printskrin Youtube

U KEFALICI OBJASNILA ŠTA JE LJUBAV

(VIDEO) SEĆATE SE HELENE KOJA JE ODUŠEVILA SRBIJU? Danas ima 12 godina, prelepa je i postala je još veća pametnica

Pop kultura -

Sećate se Helene Jakovljević koja je u dečijoj emisiji "Kefalica" opisivala šta znači ljubav? Danas je porasla, ima 12 godina, ide u šesti razred osnovne škole i, kako kaže, ne prija joj sva ta slava.

"Simpatija je nešto kad se mnogo voli i onda ne možeš da odbiješ tu ljubav! Prosto možeš da padaš u nesvest od ljubavi", ovako je Helena opisivala zaljubljivanje dok je bila u predškolskom. Ona je tada imala 6 godina i bila je potpuni hit, svi su prepričavali njene bisere, a onda se potpuno povukla sa malih ekrana.

Sve to uradila je u dogovoru sa roditeljima, jer je slava počela da joj smeta. Ljudi su je zaustavljali na ulici i prepoznavali su je gde god da se pojavi.

Ipak, Helena se vratila u žižu javnosti i to na filmsko platno. Ona danas ima 12 godina, a domaća publika je može videti u filmu "Ime Dobrica, prezime nepoznato", u kom glumi jednu od glavnih uloga.

Međutim, javni posao nije ono čime bi Helena želela da se bavi u životu. Iako voli glumu, ne prija joj sva ta pažnja koja ide zajedno sa zanimanjem.

foto: Printskrin Youtube

"Ja bih volela da se ovim bavim, ali kada bi se film snimio, a da se nikad ne emituje. E, to bih ja volela", rekal je Helena koja bi volela da bude veterinar jednog dana jer obožava životinje i ima kućnog ljubimca, psa Ogija.

foto: Printskrin Youtube

(Kurir.rs/Mondo/Noizz)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RUSKINJA ANASTASIJA JE NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU: Sada je pokazala kako LEPO peva! Oduševićete se!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track