ŠOKANTNE TVRDNJE PRIJATELJA KEJT MIDLTON: Ona zna da je sledeća, završiće kao princeza Dajana!
Foto: Profimedia

TAJNE KRALJEVSKE PORODICE

ŠOKANTNE TVRDNJE PRIJATELJA KEJT MIDLTON: Ona zna da je sledeća, završiće kao princeza Dajana!

Pop kultura -

Izvor tvrdi da vojvotkinja zna previše, i da je u obavezi da nosi prsten pokojne svekrve samo da bi je podsećao da će završiti isto kao ona.

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton živi u strahu da će "slučajno" nastradati u saobraćajnoj nesreći, otkrio je jedan porodični prijatelj, a prenosi YourNewsWire.com.

Navodno, kraljica Elizabeta je rekla Kejt da je "ispunila svoju svrhu" nakon što je rodila drugo dete, princezu Šarlot. Prema izvoru, Kejt je bila šokirana ovim rečima i počela je da se plaši da će završiti isto kao princeza Dajana.

Položaj obavezuje vojvotkinju da ne sme ni da se požali prijateljima, a kada istakne da joj je zbog toga teško, dobija odgovor da je znala i prihvatila život u kraljevskoj porodici takav kakva jeste. Budući da je tradicionalista, Kejt želi sve da uradi kako treba, a tokom prve trudnoće, počela je da shvata šta se zapravo traži od nje.

"Kejtina bolničarka nije počinila samoubistvo", tvrde izvori, misleći na Jasintu Saldanu, sestru koja je radila u bolnici Kralj Edvard VII, a tragično je preminula 2012. godine.

"Kejt joj se otvorila i otkrila joj zastrašujuće tajne. Bila je usamljena i nije imala sa kim da razgovara mesecima. Medicinska sestra je ubijena da bi ćutala, i da bi Kejt naučila lekciju. Sada ne razgovara ni sa kim", kaže izvor.

foto: Profimedia

Kejt nosi prsten princeze Dajane, koji je princ Vilijam nasledio nakon majčine smrti 1997. godine, ali veruje da mora da ga nosi samo da bi uvek znala da je sledeća.

"Ona mrzi taj prsten. Volela bi da ga proda, jer vredi čitavo bogatstvo, i novac iskoristi da se odseli sa decom daleko i uradi plastičnu operaciju kako niko ne bi mogao da je prepozna. Kejt želi bezbedan i tih život. Želi da dočeka unuke. Ipak, kad joj neko ukaže koliko je njen plan nerealan, upadne u depresiju i ne razgovara ni sa kim danima", tvrdi izvor.

Veruje se i da njeni problemi u braku sa Vilijamom potiču od toga što ne sme sa njim da podeli svoje strahove, jer princ ne želi da sluša ništa protiv svoje bake.

Kada je kraljica Elizabeta izjavila da su Midltoni "prljavi" i da su naklonjeniji porodici Spenser (porodica pokojne princeze Dajane) nego njima, Kejt je postala još zabrinutija.

"Kraljica zna da je Kejt šokirana tajnama kraljevske porodice, a Dajana je takođe mnogo znala. Kejt je pametna devojka, i sigurna je da je prošlost najbolji indikator budućnosti. A pogledajte šta se desilo Dajani", zaključio je izvor.

Pročitajte još na portalu Stil:

Pukla bruka Spenserovih: Potpuno zapušten grob lejdi Dajane na porodičnom imanju! (FOTO, VIDEO)

Najveća uvreda za princezu Dajanu: Tajne isplivale, šta je sve preživela u braku sa Čarlsom!

Srećne vesti sa britanskog dvora: Kejt Midlton i princ Vilijam čekaju treće dete!

Suze, panika, očaj: Princeza Dajana presekla vene nakon venčanja, zataškani skandal isplivao!

Princeza Dajana htela da otkaže venčanje: Ovako je saznala za najveću izdaju u životu! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track