VEŠTO SE IZVUKLA: Pevačica Ivana Vladović nekoliko puta odbila brak! Sad želi u TLZP i Eurosong!
Foto: Promo

ZVEZDA U USPONU

VEŠTO SE IZVUKLA: Pevačica Ivana Vladović nekoliko puta odbila brak! Sad želi u TLZP i Eurosong!

Pop kultura -

Beogradsku pevačicu Ivanu Vladović teško je "uhvatiti", ali smo ipak dobili malo njenog vremena da porazgovaramo o aktuelnostima i budućim planovima u karijeri.

Podsetimo, Ivana je u junu mesecu izbacila svoj prvi samostalni singl "Magnet za ludake", koji se od tada neprestano vrti na najpopularnijim radio stanicama i dosegao veliku popularnost. Za Kurir priča o profesionalnim i ličnim planovima...

Gde si sada, koji je sledeći veliki korak u tvojoj karijeri?

"Trenutno imam mnogo nastupa po Beogradu i pomalo putujem po Evropi. Imam planove za dalje angažmane u inostranstvu, pa sam sada u treningu i pripremi istih. Čak me zar par nedelja čeka i veliki nastup u toplijim predelima, pa kupujem kupaće kostime i lagane haljine, sa zakašnjenjem. "

foto: Promo

Često smo te vidjali sa Sašom Kovačevićem na nastupima, da li planirate jos neki vid saradnje?

"Saša i ja se dugo poznajemo. Mi smo već sarađivali, više puta, poštujemo jedno drugo, imali smo lepa zajednička koncertna putovanja i uvek se i lepo provodili, ne samo mi, vec i ostatak ekipe. Što se tiče dalje muzičke saradnje, nismo ništa precizno planirali, ali nikad se ne zna. Možemo da budemo dobar spoj."

U venčanici smo te videli samo kada si u jednoj nastupala, da li se i na privatnom planu bliži nešto veliko?

"Možemo slobodno reći da sam srpska odbegla mlada. Brak mi je ponuđen više puta, ali sam ga vešto izbegla! (smeje se) Jer, teško je pratiti nas umetnike, a i čekam taj dan kada više necu biti magnet za ludake."

foto: Promo

Da li postoji neka neispunjena želja ili cilj u tvojoj karijeri?

"Da, naravno. S obzirom na to da volim da glumim, plešem razne vrste plesova, imitiram, izmotavam se na instagramu i ostalim društvenim mrežama, volela bih da se oprobam u nekom šou programu kao sto su TLZP ili Eurosong. Inače radim i u pozorištu, ali bih volela da dobijem neku predstavu u kojoj cu da briljiram."

Pored pevanja, koji je tvoj drugi najveći adut?

"To treba drugi da kažu, ali, hajde, rekla bih da moje vrcavo ponasanje i pogled u očima ume da razoruža i "dobije" . A umem i dobro da "džuskam". "

foto: Promo

"Halloween" se bliži, a na društvenim mrežama smo čuli i videli da ti voliš da se prerušavaš. Kako ćeš nas iznenaditi ovaj put?

"Da, do sada sam bila: balerina, princeza Lejla, profesorka, učenica, a najzapaženija kao francuska sobarica, kada sam čak i brisala čaše i prašinu na mestu dešavanja maskenbala. Sve je to zabava, pa i na ovom "Halloween"-u moj kostim neće biti dosadan. Ako vam sada kažem šta sam smislila, neće biti iznenađenje..."

Kakvi su ti planovi za budućnost? Tvoj prvi singl je postao hit, kada stiže sledeći?

"Da, "Magnet za ludake" je radijski hit, zato radimo na sledećoj pesmi koju planiramo do kraja godine, do kada planiramo još neka iznenađena. Veoma sam zadovoljna reakcijom publike na moj prvi singl i sada ne smem da je izneverim. Radi se punom parom i jedva čekam da se ponovo obratim publici novim hitom!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track