HARVI VAJNSTAJN JE ZA NJEGA BEBA: Slavni fotograf u središtu seks skandala! Manekenka otkrila šta ih je terao da rade!
Foto: Profimedia

SKANDAL TRESE HOLIVUD

HARVI VAJNSTAJN JE ZA NJEGA BEBA: Slavni fotograf u središtu seks skandala! Manekenka otkrila šta ih je terao da rade!

Pop kultura -

Teri Ričardson, slavni fotograf iza kojeg je saradnja s Rijanom, Bijonse, Kim Kardašijan i Ivankom Tramp i mnogim drugim slavnim damama, našao se pred ozbiljnim optužbama.

Holivud se još nije oporavio od skandala s Harvijem Vajnstinom, a svet već potresa novi skandal. Ovog puta na meti optužbi za seksulano zlostavljanje našao se slavni modni fotograf Teri Ričardson.

Fotograf je navodno žene počeo seksualno da zlostavlja 2008. godine, a jedan od anonimnih izvora za izjavio je kako je 'Vajnstaib Bambi u poređenju s Ričardsonom".

foto: Profimedia

Ledi Gaga je izjavila da je zažalila što je ikada sarađivala s Terijem, a poznata je i fotografija s Kejt Mos na plaži, gde se vidi kako je Ričardson potpuno go fotografira dok mu ona pozira samo u gaćicama.

"Želeo je da ga zovu "Ujka Teri" i sam se hvalio kako je imao seksualne odnose s mnogo devojaka koje je slikao. Budimo iskreni, neko ko tako izgleda teško da bi to mogao bez da zlouporabi svoju moć", rekao je anonimni izvor za. Optužbe uglavnom stižu s društvenih mreža, a nedavno se oglasila manekenka Ana del Gaico (32), koja je opisala šta se dešavalo sa Terijem.

foto: Profimedia

"Bili smo na snimanju kada je samo izvadio svoj penis. Želeo je oralni seks i još je to želeo da snima. Bila sam u totalnom šoku i samo sam želela da pobegnem", tvrdi Ana. Ubrzo su još dva modela objavila kako su imali neugodna iskustva s Ričardsonom -Džejmi Pek i Sena Keč, a u javnost je izašla i prepiska sa 17-godišnjakinjom, u kojem mu govori kako ne želi seks, a on joj odgovara da onda može raditi u restoranu brze hrane. Nakon ovih optužbi Ričardson je ostao bez mnogih unosnih angažmana, pa su mu tako suaadnju otkazali Vogue, Vanity Fair, GQ... Fotograf se oglasio putem PR i demantovao ove navode.

"Sve optužbe dolaze preko komentara na Instagramu i nemaju veze s istinom", stoji u saopštenju.

foto: Profimedia

"Prema svima sam imao dovoljno poštovanja, a svi su imali slobodnu volju. Nikada nisam koristio posao da nekog prisilim ne nešto što ne želi", rekao je nedavno Ričardson. S obzirom na roditelje i detinjstvo, možda i ne čudi što je Ričardson toliko skrenuo s puta i zastranio. Rođen je u Njujorku gde je proveo rano detinjstvo s roditeljima u, malo je reći, boemskom okruženju.

Majka Norma Kesler bila je glumica, a otac Bob Ričardson modni fotograf. U najranijem detinjstvu ostavljali bi ga samog kod kuće i otišl i na žurke s velikim zvezdama, među kojima su bili i članovi grupe "Rolling Stones".

Otac Bob napustio je porodicu i spetljao se s glumicom Anđelikom Hjuston (66), a majka i Teri su se preselili u London, gde se ona zbližila Džimijem Hendriksom, a potom udala za gitaristu Džekija Lomaksa. Mali Teri drogu je probao sa samo devet godina, a pokušao je da se ubije sa samo 14 godina kada je progutao tablete. Nakon toga prešao je na heroin s kojeg se skinuo nakon predoziranja 2001. godine.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/24sata.hr, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track