TERAO ME JE DA ŠMRČEM KOKAIN, SNIMAO SEKS I PLAĆAO POBAČAJE: Poznata pevačica otkrila šta je proživljavala tokom braka
Foto: Profimedia

NIJE JOJ BILO LAKO

TERAO ME JE DA ŠMRČEM KOKAIN, SNIMAO SEKS I PLAĆAO POBAČAJE: Poznata pevačica otkrila šta je proživljavala tokom braka

Pop kultura -

Novi detalji nekada skladnog para Mel Bi i njenog supruga Stefana Belafontea šokirali su javnost.

Skandal je nastao kada je nekadašanju članicu grupe "Spajs grls" optužila je dadilja i navela kako je Mel Bi insistirala da se i ona uključi u seksualne odnose Mel i Stefani. Mel je sve to navodno snimala kamerom, tvrdila je pre izvesnog vremena njihova kućna pomoćnica.

Pričalo se i da je Mel trošila mnogo novca, iživljavala se na različite načine i niko je nije doživljavao kao skromnu damu. Međutim, sada je gospođa Dženin Braun ima mnogo toga da kaže u svoju odbranu.

Mel Bi se pojavila na sudu kako bi svedočila protiv supruga sa kojim je u brakorazvodnoj parnici. Sada je na zaprepašćenje mnogih otkrila šta je sve preživela dok je bila u, naizgled, harmoničnom odnosu sa Belafonteom.

foto: Profimedia

"Tokom deset godina braka on me je drogirao, maltretirao, terao da šmrčem kokain, a onda bi snimao naše seksualne odnose. Zaveo je dadilju i platio joj pobačaj. Želim sebe i decu da zaštitim od njega, zato tražim zabranu prilaska", rekla je Mel na saslušanju. U parnici su već šest meseci, ali Mel iznosi i činjenice koje se kose sa onim tvrdnjama da je zapravo ona bila veliki raspinik u bračnoj zajednici.

"Uz sve to on me je i finansijski uništio kako bi održao privid glamura. Nije mi davao kartice, i nisam čak imala novca da posetim oca koji je na samrti", rekla je Mel B.

Mel i Stefan su se venčali 2007. godine, a ona je iz prethodnog braka sa sobom povela i ćerke Feniks i Iris. Zajedno imaju ćerku Medison.

foto: Profimedia

(Kuir.rs, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track