(FOTO) STOMAK ISPADA IZ KOŠULJE, A ON NASTAVLJA DA JEDE: Fanovi ne mogu da veruju koliko se Džek Nikolson zapustio!
Foto: Profimedia

NEPREPOZNATLJIV

(FOTO) STOMAK ISPADA IZ KOŠULJE, A ON NASTAVLJA DA JEDE: Fanovi ne mogu da veruju koliko se Džek Nikolson zapustio!

Pop kultura -

Nakon kokaina i žena, holivudska legenda, jedan od nesumnjivo najtalentovanijih glumaca svih vremena, otkrio je svoju novu opsesiju, bolje rečeno zavisnost, a to je hrana.

Iako ima 80 godina, Džek Nikolson ima oko 160 kilograma. Da su procene tačne, potvrđuju fotografije nedavno snimljene na utakmici glumčevog omiljenog NBA tima, Lejkersa, na čije utakmice dolazi već 40 godina.

Naravno, Nikolson ima najbolja mesta, ona u prvom redu, uz sam teren, pa su ga fotoreporteri dobro uhvatili objektivom. A prizor nije bio nimalo blistav.

foto: Profimedia

Te večeri glumac je u društvu sina, a pojeo je ogroman meni brze hrane. Košulja mu se raskopčala i iz nje je izvirio i donji deo stomaka, ako i ožiljak. Naravno, američki tabloidi odmah su kontaktirali doktore, koji su procenili da je reč o ožiljku nakon zahvata ugradnje želučanog bajpasa. Ako se Nikolson zaista podvrgnuo tome, učinio je to kako bi istopio kilograme, koji ni za mlađe ljude nisu bezopasni, a kamoli kad ste u devetoj deceniji i u prošlosti ste vodili sve samo ne zdrav život.

foto: Profimedia

On od 2010. godine nije snimio nijedan film, a u jednom nedavnom intervjuu otkrio je da ga više ne zanima ni jurenje žena.

"Više ne mogu u javnosti utrčavati damama. Nije to bila neka odluka, jednostavno mi se učinilo da to više nije u skladu s mojim godinama. Dosadilo mi je i prepirati se sa ženama u koji ćemo restoran, pa sam angažovao privatnog kuvara. Hrana je bolja kod mene kući. Ipak, dame često žele da izlaze, a ja sam srećniji u svojoj udobnoj kućici", rekao je glumac, koji je decenijama kod ženskog roda bio na glasu kao neodoljivi šarmer.

Kurir.rs/Jutarnji.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track