JAVNO ZATRAŽIO POMOĆ: Naš poznati maneken je pobegao iz Srbije, oženio se muškarcem, a sada traži Srpkinju da mu rodi dete!
Foto: Damir Dervišagić

OGLASIO SE NA FEJSU

JAVNO ZATRAŽIO POMOĆ: Naš poznati maneken je pobegao iz Srbije, oženio se muškarcem, a sada traži Srpkinju da mu rodi dete!

Pop kultura -

Ovaj mladić je uspeo da izgradi inostranu karijeru, obezbedi sebi život kakav želi, ali da bi u potpunosti bio srećan, na putu mu stoji mala prepreka. Nikola Jovanović, oženjeno Volf, sada ima posebnu molbu.

S obzirom na to da je u srećnom braku sa muzičarem Ijanom Volfom, Nikola je želeo da zajedničku sreću upotpuni i jednim detetom. S obzirom na biološke prepreke koje imaju, Nikola je sada, putem društvene mreže Fejsbuk zatražio pomoć od pripadnica lepšeg pola.

"Da li hoće neka devojka da mi rodi decu?", zapitao se Nikola na društvenoj mreži i uputio javni poziv.

Mnoge prijateljice su se upravo ponudile da one budu te koje će na svet doneti njegovo dete jer gaje veliku ljubav prema svom dugogodišnjem drugu, poznatom manekenu.

Ijan i Nikola uživaju u bračnom životu, a neretko posećuju i egzotične destinacije i žive, kako i sami kažu, onako kako žele.

(Kurir/Blic, Foto:Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track