ANĐELINA KONAČNO PROGOVORILA: Bila je sigurna da će SPASITI BRAK SA BREDOM na OVAJ način, ali ipak nije uspela
Foto: Profimedia

ŽELELA JE DA SPREČI RAZVOD

ANĐELINA KONAČNO PROGOVORILA: Bila je sigurna da će SPASITI BRAK SA BREDOM na OVAJ način, ali ipak nije uspela

Pop kultura -

Anđelina Džoli i Bred Pit razveli su se u septembru prošle godine, a o njihovom rastanku čitav svet je mesecima brujao. Premda su u početku bili suzdržani, oboje su vremenom otvorili duše medijima i javno govorili o tome šta ih muči i koliko im je teško pao krah braka.

foto: Profimedia

Džolijeva je za "Holivud riporter" priznala da je pokušavala da spasi svoj odnos sa proslavljenim glumcem na različite načine, a da je bila sigurna da će jedan zaista dati rezultate. Naime, ona je smatrala da će zajednički rad na filmu rešiti probleme koje su imali u braku.

Upravo zato je 2015. godine napisala scenario i režirala je dramu "Pokraj mora" u kome su njih dvoje imali glavne uloge. Ovo ostvarenje bazirano je na ličnim bračnim problemima Anđeline i Breda.

- Mi smo se upoznali dok smo zajedno radili i išlo nam je dobro. Želela sam da uradimo nešto ozbiljno. Mislila sam da bi to bio odličan način da komuniciramo. I na neki način jeste, a na drugi - bar smo naučili neke stvari. Ipak bilo nam je teško bog situacije koje se nastavila, a koja nema veze sa filmom - objasnila je čuvena glumica.

foto: Profimedia

Uprkos tome što nisu uspeli u nameri da očuvaju svoju zajednicu, ona tvrdi da je saradnja na pomenutom projektu bila dobra stvar.

- Drago mi je da smo uradili taj film zato što smo istraživali nešto zajedno. Možda nije sredilo određene stvari, ali smo imali komunikaciju koju je bilo potrebno da imamo - istakla je Anđelina.

(Kurir.rs/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track