PEVAČ PROGOVORIO O ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA: Leva ruka mi se oduzela i stalno sam balavio! Evo zašto je otkazivao koncerte!
Foto: profimedia

priznao

PEVAČ PROGOVORIO O ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA: Leva ruka mi se oduzela i stalno sam balavio! Evo zašto je otkazivao koncerte!

Pop kultura -

Nakon što je u septembru zbog "misteriozne bolesti" otkazao nekoliko koncerata, pevač je sada prvi put priznao da situacija nije bila nimalo naivna.

Britanski pevač Robi Vilijams je u septembru nakon otkazivanja nekoliko koncerata proveo sedam dana na intezivnoj nezi jer su mu lekari otkrili anomalije na mozgu.

foto: profimedia

Posle koncerta u Cirihu 2. septembra, Robi je shvatio da nešto nije u redu sa njim.

" Leva ruka mi se oduzela i stalno sam balavio iz usta. Glava me je bolela bez prestanka i nisam mogao da dišem - ispričao je Robi i dodao da su mu nakon nastupa u Švajcarskoj lekari rekli da može da nastavi sa turnejom, ali budući da mu je ruka i dalje bila oduzeta, Vilijams je otišao na dodatne analize i doktori su pronašli nešto što je ličilo na krv u njegovom mozgu.

" Prestravio sam se i tada se više ništa nisam pitao i odmah su me poslali na intenzivnu negu " , otkrio je Vilijams i dodao:

" Bio sam konfuzan i uplašen. Bio sam 24 sata dnevno pod nadzorom lekara, i tokom tih sedam dana nisam mogao da viđam svoju porodicu. Bio sam u malom krevetu prikačen na cevčice."

Srećom, posle sedam dana lekari su procenili da je Robi u dobrom stanju i on se naredna dva meseca, daleko od očiju javnosti, oporavljao.

Vilijams kaže da mu je ovaj događaj pomogao da svoj život sagleda iz sasvim drugog ugla.

Iako i dalje nije poznato u kakvom je zaista zdravstvenom stanju poznati pevač, njegova supruga Ajda Fild kaže da se Robi odlično oseća i da mu joga i pilates pomažu u oporavku

foto: profimedia

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track