SVI ZNAJU DA SE PAVLE VUISIĆ I ČKALJA NISU PODNOSILI: Ali niko za ovu SRPSKU LEGENDU ne bi rekao da je bio TEŽAK ZA SARADNJU!
Foto: Printscreen

TEŠKI KARAKTERI

SVI ZNAJU DA SE PAVLE VUISIĆ I ČKALJA NISU PODNOSILI: Ali niko za ovu SRPSKU LEGENDU ne bi rekao da je bio TEŽAK ZA SARADNJU!

Pop kultura -

Mnogi čuveni glumci sa ovih prostora imaju reputaciju da su izuzetno teški za saradnju, a o pojedinim anegdotama se i dan danas priča, iako su neke stare i po nekoliko decenija. Pogledajte u videu našu listu glumaca sa kojima je nezgodno raditi, te saznajte iskustva drugih na zajedničkim snimanjima sa velikanima domaće i regionalne kinematografije.

Ivan Herceg, glumac iz Hrvatske, nedavno je izbačen sa snimanja "Čista ljubav" zbog ponašanja. Kako prenose hrvatski mediji, on se ponašao neprofesionalno i dolazio nespremno na snimanje. Glumac je kasnije rekao da nije upozoren da bi mogao da dobije otkaz i da ga je ta odluka zatekla.

foto: Printscreen

Monika Beluči je otkrila da rad sa Emirom Kusturicom nikako nije lak. "Nimalo nije jednostavno, a Emir se potrudio da bude još teže jer je povremeno znao da zekomplikuje i ubaci nove replike, koje sam morala da ponavljam sve dok ih ne izgovorim kako treba", rekla je Monika.

foto: Fonet

Pavle Vuisić bio je neškolovani glumac, pravi talenat, ali kolege su svedočile da je bio veoma težak za saradnju. Čkalja i on su imali mnogo sukoba dok su snimali Kamiondžije. Čkalja je bio štreber, perfekcionista, koji je znao da pređe nevidljivu liniju između profesionalizma i preglumljavanja. S druge strane, Paja Vuisić je pripadao drugoj školi glume, čistom naturalizmu.

"Ja Čkalju nikada nisam upoznala. Kada malo bolje pogledate Čkalju i Pavlja, videćete da je to nemoguća fuzija. Čkalja je stopostotni glumac i do krajnjih granica je išao u svojoj glumi. Pavle uopšte nije bio glumac. Znao je reći: "Ja se samo ponašam", rekla je kasnije Mirjana Vuisić, Pavlova supruga.

Od juče se na RTS1 od 9:00 prikazuju Kamiondžije.Pratite ih! #miodragpetrovicckalja #kamiondzije #milodjukanovic

Објава коју дели Pavle Vuisic (@pavle.vuisic) дана

O tome koliko je Danilo Bata Stojković bio težak za saradnju posvedočila je i Mira Banjac.

"Bata je bio pretežak za posao, ali bio je čovek sa kojim je vredelo raditi. Teško je bilo zaraditi to prijateljstvo, ali kada zaradite, onda nema kraja", rekla je Mira Banjac.

(Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

"Vozi, Miško" ili "I tata bi sine": Poznati otkrivaju koji im je citat iz filma "Ko to tamo peva" najdraži

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track