KARTE PONOVO 100 I 200 DINARA: Praznični popust u JDP!
Foto: Aleksandar Jovanović

POVOLJNO U JDP praznični popust

KARTE PONOVO 100 I 200 DINARA: Praznični popust u JDP!

Pop kultura -

U godini u kojoj obeležava sedamdesetogodišnjicu postojanja, Jugoslovensko dramsko pozorište zajedno sa Rajfajzen bankom ponovo svojoj publici poklanja praznični popust.

Tokom januara, cena ulaznica za sve predstave na sceni „Ljuba Tadić“ iznosiće 200 dinara, a za predstave na sceni Studio JDP samo 100 dinara.

Prodaja ulaznica počinje u petak, 22. decembra u 10 časova. Blagajna Jugoslovenskog dramskog pozorišta će u petak 22, subotu 23. i nedelju 24. decembra raditi od 10 do 20 časova (bez pauze).

Tokom akcije Jugoslovenskog dramskog pozorišta i Rajfajzen banke neće biti moguće rezervacije ulaznica putem telefona ili interneta, kao ni posebnih popusta na grupne posete.

Kada je prošli put JDP organizovao praznični popust, formirao se red od više stotina ljudi koji su stajali sve do SKC kako bi kupili kartu za predstavu.

Na repertoaru ovog pozorišta trenutno su predstave „Sudnji dan“ u režiji Jane Maričić, „Ajnštajnovi snovi“ u režiji Slobodana Unkovskog, zatim Pirandelov komad „Tako je (ako vam se tako čini)“ u režiji Jagoša Markovića, Molijerov „Don Žuan“ u režiji Gorčina Stojanovića i mnoge druge.

Kurir / E.K.

Foto: Aleksandar Jovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja