FAVORIT: Džejms Norton novi agent 007
Foto: Reuters

Neočekivano

FAVORIT: Džejms Norton novi agent 007

Pop kultura -

Britanski glumac ima najveće šanse da nasledi Danijela Krejga u čuvenoj franšizi

Nakon potvrde da će Danijel Krejg još samo jednom glumiti čuvenog Džejmsa Bonda, počele su spekulacije ko će biti novi tajni agent 007. Najveće šanse zasad ima Britanac Džejms Norton!

Nakon što je zablistao u novoj drami „McMafia“, slavni glumac postao je favorit u kladionicama sa kvotom tri. Odmah iza njega je veliki zavodnik Tom Hardi, koji ima kvotu četiri, a popularnost je stekao igrajući opasne momke, zbog čega je veliki favorit. Na trećem mestu je Idris Elba sa kvotom 10. Petorku potencijalnih kandidata upotpunjuju Tom Hidlston (kvota 12) i Majkl Fasbender (kvota 14).

foto: AP

Inače, Džejms Norton je najpoznatiji po ulogama u serijama „Srećna dolina“ i „Grantčester“, a u jednoj od scena u seriji „McMafia“ glumac izlazi iz skupocenog automobila obučen kao Bond, što je podgrejalo sumnje da je on novi tajni agent.

foto: Reuters

Krejg je do sada četiri puta glumio Bonda u filmovima „Kazino Rojal“, „Zrno utehe“, „Skajfol“ i „Spektar“. Pre njega, u cipelama velikog zavodnika našli su se Šon Koneri, Rodžer Mur, Džordž Lejzenbi, Timoti Dalton i Pirs Brosnan.

Priredila: J. S. - Foto: AP; Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zvezda serije "Ubice mog oca" ispričala više nego što je smela: Glumci otkrili šta sve nas čeka u drugoj sezoni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track