ŽIVOTNA BOL GLUMCA KOJI JE ZALUDEO ŽENE: Devedesetih su mu umrli mama i brat, a tragedija pre 8 godina ga potpuno slomila!
Foto: Printskrin

SENKE NAD BALKANOM

ŽIVOTNA BOL GLUMCA KOJI JE ZALUDEO ŽENE: Devedesetih su mu umrli mama i brat, a tragedija pre 8 godina ga potpuno slomila!

Pop kultura -

Glumac Sebastijan Kavaca (44) oduševio je ulogom Gabrijela Mahta u seriji "Senke nad Balkanom". Ovog šarmantnog muškarca markantnog pogleda i seksi glasa život nimalo nije mazio.

Naime, glumac kog upoređuju sa Džordž Klunijem ne voli previše da se eksponira medijski i svoju privatnost čuva od očiju javnosti. On sa sobom nosi tešku životnu priču.

A post shared by Romina Jerkič (@rominajerkic) on

Njegov brat Kristijan, gitarista slovenačke grupe "MiladojkaYouneed", nastradao je devedesetih prilikom nezgode na snimanju muzičkog spota. Na njega su pala vrata i smrskala su mu vratni pršljen. Kristjan je preminuo godinu dana kasnije od izliva krvi u mozak.

Iste godine Sebastijan je ostao bez mame koja se razbolela od kancera. Godine 2009. umro je i Sebastijanov brat blizanac Damijan koji se ugušio u snu.

A post shared by Planet TV (@planettv) on

"Kad su otišli stariji brat i majka izvukli su me Damijan i tata. A kad je umro Damijan, tu su bila moja deca", otkrio je jednom prilikom Sebastijan.

Osim uloge u "Senkama nad Balkanom", Sebastijan je našoj publici poznat i kao dr Vrabec u seriji "Naša mala klinika". Glumio je i u spotu Edo Majke za pesmu "Bomba".

foto: Printskrin Youtube

(Kurir.rs/Gloria.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track