Najnovije vesti

NAJPOZNATIJA GLUMICA SVETA PROŠLA JE PAKAO: Sa 13 godina navukla se na kokain, sa 14 bila na odvikavanju
Foto: Profimedia

izvukla se

NAJPOZNATIJA GLUMICA SVETA PROŠLA JE PAKAO: Sa 13 godina navukla se na kokain, sa 14 bila na odvikavanju

Pop kultura

Poznata glumica Dru Barimor (42) danas je jedna od najboljih glumica sveta, a kroz život je prošla pakao. Vrlo mlada se susrela sa velikim problemima.

Naime, Dru je bila senzacija kad se 1982. godine pojavila u E.T. - u Stivena Spielberga. Imala je samo sedam godina. Strelovit uspeh od devočice je napravio zavisnicu od alkohola i droga. S devet godina pušila je cigarete, alkohol je pila s 11, a sa svega 12 godina pušila je marihuanu, a na kokainu je bila već u 13. godini. Kad je imala samo 14 godina završila je na prvom odvikavanju.

Glumica je danas potpuno druga osoba i živi zdravim životom te se posvetila svojim ćerkama Olivi (5) i Frenki (3). Međutim, čak i danas joj je teško kada se seti detinjstva.

"Nemam ni jednu svoju fotografiju iz detinjstva gde sam kod kuće. Mama me stalno vodila sa sobom u grad i na zabave. Oblačila me kao 80-godišnju staricu kad sam imala šest godina. Nikad nisam bila kod kuće. Sve što sam znala je posao, osim toga, život nisam imala. Nisam imala porodicu. Radim otkad znam za sebe. Čudno je to, jer danas ništa ne bi moglo da me natera da izađem iz kuće", rekla je glumica koja se s 14 godina legalno odrekla svojih roditelja.

 

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

U to vreme, pre prvog odvikavanja, radila je po ceo dan, a noći bi provodila na zabavama.

"Uvek sam bila buntovnica, i to se nekako moralo smiriti. Isprobavala sam sve i svašta, ali danas sam drugačija. Ponekad se probudi buntovnica u meni, ali puno je lepše biti ljubazan prema drugima", kaže Dru, koja najviše uživa u ulozi majke.

(Kurir.rs/Alo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...