ZVEZDA SERIJE UBICE MOG OCA VIŠE NIJE U VEZI: Marka Janketića devojke spopadaju, a evo šta ga najčešće pitaju!
Foto: Printscreen

RASKINUO DUGOGODIŠNJU ROMANSU

ZVEZDA SERIJE UBICE MOG OCA VIŠE NIJE U VEZI: Marka Janketića devojke spopadaju, a evo šta ga najčešće pitaju!

Pop kultura -

Mladi glumac koji tumači lik inspektora Mirka Pavlovića u seriji "Ubice mog oca" Marko Janketić priznao je da je raskinuo dugogodišnju romansu, te da su odnedavno počele da mu prilaze pripadnice lepšeg pola.

Donedavo je bio u višegodišnjoj romansi, međutim Marko Janketić u novu godinu ulazi kao solo momak. To je potvrdio, a pitali smo ga šta mu žene sada kažu kada ga vide na ulici.

foto: Damir Dervišagić

"Nisam više u vezi. Priđu mi devojke i uglavnom me pitaju za ulogu i raspituju se za seriju. Međutim, poznato je da mi glumci ne smemo da pričamo o tome šta će se tek dešavati. Mogu da kažem da će biti veoma uzbudljivo, možda čak uzbudljivije nego u prvoj sezoni, kao da će biti i brojnih iskušenja, razne osobe će biti upletene u kriminalni milje", kaže Marko.

Budući da su se mnogi pitali da li Janketić igra inspektora koji je pozitivac ili negativac, on odmah razjašnjava tu dilemu.

foto: Vladimir Šporčić

"Nema ovde pozitivaca ili negativaca. To su sve ljudi od krvi i mesa sa svim svojim vrlinama i manama. Naravno da Mirko nije trebalo da udari Nataliju (Natašu Ninković). Policajac je, a optužen za nasilje. I meni se desi da nekada u svom poslu izgubim kontrolu, a kamoli ljudima koji su u kontaktu sa raznoraznim ne baš finim stvarima. Ipak, meni kada se to desi naravno da nikog ne udaram, posvađamo se na setu, ali se brzo i pomirimo. To je sve normalno", kaže glumac.

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track