Najnovije vesti

(VIDEO) OJADILI POTERU ZA 790.000 DINARA: A gledaoci razotkrili Memedovića kako jednim potezom POMAŽE takmičaru! I TRAGAČU nije bilo pravo...
Foto: Printscreen

Dramatično

(VIDEO) OJADILI POTERU ZA 790.000 DINARA: A gledaoci razotkrili Memedovića kako jednim potezom POMAŽE takmičaru! I TRAGAČU nije bilo pravo...

Pop kultura
13:47h

U kvizu "Potera" takmičari su uspeli su da pobegnu tragaču Urošu Đuriću i tako zajedničkim snagama inkasira 790.000 dinara.

Međutim, takmičar Aleksandar imao je posebnu pomoć voditelja Jovana Memedovića, bar tako misle pojedini gledaoci.

"Ko je jedini do sada postao član rok and rol kuće slavnih tri puta? Erik Klepton, Igi Pop ili Majkl Džekson?", glasili su odgovori na pitanje.

Gledaoci su navodno uočili da je Memedović dok takmičar želi da pritisne taster mimikom mu dao znak da greši, pa čak daje znak klimanjem glave u trenutku kada se njegova ruka napokon nalazi iznad tačne opcije.

Takođe, gledaoci su skrenuli pažnju i na prekoračenje pravila "pet sekundi", koliko je vremena dato takmičarima za razmišljanje pre nego što izgovore konačan odgovor.  Na ovaj propust je čak upozorio i glavni jučerašnji tragač, poznati srpski glumac i slikar Uroš Đurić.

(Kurir.rs/Foto Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

I to se dešava: Najpoznatiji gafovi u najpopularnijem kvizu Slagalica

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...