(FOTO) INTERNET GORI ZBOG ANĐELINE I DŽENIFER: Pravo si smeće od žene! Fanovi ne prestaju da je pljuju!
Foto: Profimedia

ŠOKANTNO

(FOTO) INTERNET GORI ZBOG ANĐELINE I DŽENIFER: Pravo si smeće od žene! Fanovi ne prestaju da je pljuju!

Pop kultura -

Anđelina Džoli i Dženifer Aniston, posle 3 godine, pojavile su se u istoj prostoriji, na dodeli Zlatnog globusa u Los Anđelesu. Međutim, te fotografije su zapalile internet i to zbog jednog detalja.

Naime, Anistonova je namerno propustila fotografisanje na crvenom tepihu kako ne bi došlo do neprijatnih susreta s Anđelinom, koja je smatra krivom za raspad svog braka sa Bredom Pitom.

Organizator se pobrinuo i da dve dive sede što dalje jedna od druge, ali način na koji je Anđelina ignorisala Dženifer, razbesneo je javnost.

Naime, Dženifer i komičarka Kerol Brunet (84) bile su prezenterke jedne od nagrada, a kada se Anistonova popela na binu, svi su pokušavali da vide Anđelininu reakciju.

foto: profimedia

Džolijeva je iz torbice izvadila ogledalce i počela da popravlja šminku. Njeno bahato ponašanje šokiralo je i Dakotu Džonson (28), a glumičin zaprepašćen izraz lica, koji su uhvatili fotografi, postao je apsolutni hit na internetu.

Obožavaoci su, naravno, stali na stranu Dženifer Aniston, a Anđelinu su brutalno popljuvali.

"Zaista je ku*ka i pravo smeće od žene! Umišljena, zločesta do bola, rasturačica brakova, ali karma ju je stigla... Bilo je zadovoljstvo gledati je kako tapše Kerol Brunet", ispalo je kao da tapše Dženifer - samo su neki od komentara ispod fotografije, koja je u rekordnom roku osvojila društvene mreže.

foto: profimedia

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NEMA SMRZAVANJA: Olja Crnogorac u bikiniju mešala zadnjicom, a ima telo za desetku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track