60 godina karijere

LEGENDARNI GLUMAC ISKRENO: Mrzim ovu epohu! Evo šta zamera vremenu u kojem živimo!

Pop kultura -

Legendarni francuski glumac Alen Delon ( 82) ima i više nego uspešnu karijeru i miljenik je žena širom sveta.

On je u intervjuu objavljenom u posebnom broju francuskog časopisa Pari Mač, posvećenom njegovoj 60 godina dugoj karijeri, rekao da će otići sa "ovog sveta bez žaljenja.

"Život mi više ne donosi Bog zna šta. Sve sam doživeo, sve sam video. Ali, najviše jer mrzim ovu epohu, povraća mi se od nje.Ima ljudi koje mrzim. Sve je lažno, iskrivljeno. Nema više poštovanja, niko vam više ne daje reč. Samo se novac računa. Ceo dan slušamo o zločinima. Znam da ću da napustim ovaj svet bez žaljenja", kaže Alen Delon.

foto: profimedia

Gotovo su svi mrtvi, ističe legendarni glumac iz "Geparda" (1963), kojem je pre nekoliko meseci umrla bivša partnerka Mirej Dark, glumica sa kojom je delio život sedamdesetih godina.

Rekao je i da "kasni" snimanje njegovog "poslednjeg filma" u kojem bi trebalo da glumi uz Džulijet Binoš, a "hteo bi poslednji put da stane i na pozorišne daske".

Prethodni dugometražni film sa Alenom Delonom bio je 2008. "Asteriks na olimpijskim igrama" u kojem je igrao Džulija Cezara. U pozorištu je poslednji put nastupio u "Običnom danu" Erika Asusa.

Publika će ga posebno pamtiti po ulogama u filmovima "Roko i njegova braća" (1960), "Pomračenje" (1962) i "Gospodin Klajn" (1976).

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track