ŠOKANTNE ČINJENICE: Evo ko je u stvari Anđelina Džoli! Ovi detalji lede krv u žilama!
Foto: profimedia

kontroverzan život

ŠOKANTNE ČINJENICE: Evo ko je u stvari Anđelina Džoli! Ovi detalji lede krv u žilama!

Pop kultura -

Anđelina Džoli (42) važi za jednu od najlepših glumica sveta. Ali, njen život obliluje nesvakidašnjim, skandaloznim, pa čak i morbidnim činjenicama.

Iako mnogi misle da je jedina kontroverza u vezi sa njom, razvod od Breda Pita, istina je daleko drugačija i dosta mračnija.

Evo ko je zapravo Anđelina.

Kao veoma mlada praktikovala je samopovređivanje, jer se na taj način osećala "živom i slobodnom".

"To je za mene bila jedna vrsta terapije" , rekla je jednom prilikom.

Jedan morbidan detalj veže se za 1996. godinu kada se udala za glumca Džonija Li Milera u beloj košulji, na kojoj je svojom krvlju ispisala ime muža.

Anđelina u filmu "Foks fair" Priznala je da je tokom devedesetih bila u vezi sa Dženi Šmicu, partnerkom iz pomenutog filma. Navodila je da je bila spremna i da se venčaju, a da je biseksualka potvrdila je i deceniju kasnije u jednom intervjuu.

foto: Print Screen YT

Anđelina se ljubi sa bratom Tokom dodele Oskara 2000. godine šokirala je sve kada je strasno poljubila brata pred gledaocima. Mesecima se šuškalo o njihovoj vezi, ali je ona to kasnije demantovala. "Svet je mnogo bolesniji nego što sam mislila".

foto: Profimedia

Izjave telohranitelja

Nekadašji Anđelinin telohranitelj pričao je pre nekoliko godina da je ona bezdušna osoba, koja sa mužem ne deli postelju. "Ona je psihopata i egoista. Njeno ponašanje povređuje sve u njenoj blizini".

Mnogi kažu da ona zrači čudnom energijom i da je se plaše zbog priča koje teraju strah u kosti. Anđelina se navodno godinama bavi crnom magijom.

"Bred je dugo umirao od straha da će Anđelina početi ga koristi moćne magije protiv njega. Misli da ga proganja i da joj je cilj da ga potpuno uništi", rekao je izvor blizak, nekada skladnom bračnom paru.

Oblači se u crno

Sve češće je obučena u crno i pojavljuje se u tamnim kombinacijama, pa mnogi smatraju da to upravo podupire priču o njenom bavljenju crnom magijom.

foto: profimedia

Narkotici

Dugo je imala problema sa konzumiranjem narkotika pa je pre snimanja filma "Tomb rajder" morala mesecima da bude testirana na opijate kako bi producenti bili sigurni kome daju glavnu ulogu.

Rasturačica brakova

Poznato je da je Bredu Pitu rasturila brak sa Dženifer Aniston. Ali, pre toga, to isto je uradila i Biliju Bobiju Tortonu. Raturila mu je verdibu i u dala se za njega.

U svetu Holivuda nema nijednog prijatelja sem Breda Pita. Kada su se rastali, navodno je na sve načine pokušavala da okupi ekipu koja će Bredu uništiti reputaciju dobrog holivudskog momka.

foto: profimedia

Kurir.rs, Foto: Profiemedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track