NA NJEN ŠARM JE PAO I PETAR STRUGAR: Zbog hrvatske glumice VODITELJ ostavio TRUDNU SUPRUGU, a onda je utehu našla u ginekologu!
Foto: Printscreen

FATALNA

NA NJEN ŠARM JE PAO I PETAR STRUGAR: Zbog hrvatske glumice VODITELJ ostavio TRUDNU SUPRUGU, a onda je utehu našla u ginekologu!

Pop kultura -

Nataša Janjić, hrvatska glumica koja snima i u Srbiji, lepotica je oko čijeg se ljubavnog života već godinama diže velika prašina.

Srpskoj javnosti postala je poznata kada se šuškalo da je zarobila srce Petra Strugara. Iako njih dvoje nikada nisu o svojoj vezi govorili javno, glasine su bile jake, a podstaklo ih je to što su se jednom prilikom u javnosti pojavili držeći se za ruke.

Osim sa Petrom Strugarom, Natašu su povezivali sa još jednim popularnim glumcem - Goranom Bogdanom koji je imao zapaženu ulogu u seriji "Senke nad Balkanom". Njih dvoje su, navodno, imali kratku romansu, a ona se, navodno, ljutila na novinare što su ih razotkrili.

Nataša Janjić trenutno je u žiži hrvatske javnosti zbog, kako prenose hrvatski mediji, raskida od slikara Pere Mrnarevića. Nataša je vezu sa njim prekinula krajem godine kada se on nakon samo nekoliko meseci iselio iz njenog stana.

Njen ljubavni život je pod lupom javnosti još od kako su hrvatski mediji pisali da je televizisjki producent i voditelj Joško Lokas ostavio trudnu suprugu zbog glumice koju je i oženio 2012. To nije naišlo na odobravanje javnosti koja je glumicu tada osudila.

Citat. ? #work #theatrelife #actresslife #red #ovakosemoze

Објава коју дели Natasa Janjic (@nanulananula) дана

Taj brak je potrajao godinu i po dana, a Nataša je utehu tada pronašla u ginekologu.

Nataši su pripisivali i veze sa ženama.

Strasnim poljupcem u usta sa Ivanom Roščić izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama.

Kurir.rs/Story.rs/Foto Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track