STAVILA TAČKU NA NAGAĐANJA: Kim Kardašijan otkrila pravu ISTINU o surogat majci, bebi je dala OVO neobično ime!
Foto: Profimedia

odluka je pala

STAVILA TAČKU NA NAGAĐANJA: Kim Kardašijan otkrila pravu ISTINU o surogat majci, bebi je dala OVO neobično ime!

Pop kultura -

Kim Kardašijan i Kanje Vest odlučili su da tkriju ime koje su dali svom trećem detetu, kao i ko je surogat majka koja im je pomogla da devojčica dođe na svet.

Nakon brojnih spekulacija ko je prava majka deteta i da je to njena polusestra, Kajli Džener, starleta je rešila da stavi tačku na ta nagađanja. Surogat majka je jedna od obožavateljki starletinog rijalitija "Porodica Kardašijan".

"Ona je bila veoma uzbuđena. Gleda redovno moj šou, ali nije zadrti fan ili tako nešto. Jednostavno je primetila koliko se ja mučim i koliko sam iskrena o tome. Upoznala sam je sa porodicom, ali nisam svojoj deci još objasnila ko je majka njihove sestrice", kaže Kim.

Najpoznatija starleta kaže da iako je nije ona rodila, domah je osetila veliku povezanost sa bebom.

foto: profimedia

" Kao da je sa nama bila sve vreme. Ljudi misle da je korišćenje surogat majke mnogo lakše rešenje, jer ne prolazite kroz bolove i porođajne muke, ali greše, i za mene je bilo veoma teško što nisam nosila svoje dete, naročito nakon što sam rodila Nort i Sejnta".

Osim toga, odlučila je da svojim fanovima na Instagramu, kao i celom svetu otkrije ime svoje mezimice. Internet je danima goreo zbog nagađanja. Svi su sumnjali da je surogat majka njena sestra, a neki su otišli i dalje pričom da će Kim i Kanje bebu nazvati po čuvenom francuskom dizajneru Luj Vitonu jer je starleta pre neki dan Instagramu objavila sliku sa znakom Luja Vitona.

Kim je te priče demantovala tvrdnjom da je ova slika posvećena njenom prijatelju Kimu Džonsu koji je dao ostavku na mesto umetničkog direktora kompanije "Luj Viton".

Verovali ili ne, beba se zove Čikago Vest. Starleta je to potvrdila na Tviteru.

Kurir.rs, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OSVANUO SNIMAK KIM KARDAŠIJAN: Starleta je na njemu potpuno gola, pokazala je svoje ZATEGNUTO telo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track